iChat AV with Dazzle Hollywood Bridge

Discussion in 'Macintosh Computers' started by jgranato, Jun 29, 2003.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Jan 30, 2003
    Location:
    Safety Harbor, FL
    #1
    I'm trying to determine if I can use my Hi-8 Sony video camera with the Dazzle Hollywood Bridge (Firewire). This setup appears to be recognized as a camera by iChat AV. When I go to Video Preferences I see only a black box where I believe the video should be. The camera is working because I see the audio bar move when I speak. Also I have verified the video camera is working by using iMovie. Since this is the first time using the application, I am I correct about the video preferences window? Anyone have luck using this type of setup? Thanks for any help.
     
  2. Moderator emeritus

    Rower_CPU

    Joined:
    Oct 5, 2001
    Location:
    San Diego, CA
    #2
    Have you checked the pass through settings on the Dazzle?

    It might need to me straight pass-through or analog-to-digital conversion to work...
     
  3. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 30, 2003
    Location:
    Safety Harbor, FL
    #3
    That's it!

    That took care of it. I had it set for pass through and it needed to be A/D.
    Thanks,
    Jack
    :D
     
  4. macrumors 68040

    patrick0brien

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Location:
    The West Loop
    #4
    Re: That's it!

    -jgranato

    Oh, good.

    I was about to tell you to take the lens cap off.

    :D
     

Share This Page