iChat Prob

Discussion in 'macOS' started by skunk, Nov 13, 2006.

  1. skunk macrumors G4

    skunk

    Joined:
    Jun 29, 2002
    Location:
    Republic of Ukistan
    #1
    I have only used iChat a couple of times - without any probs, on the default settings. I was mid-chat today (audio only), and tried to send a file. iChat refused, and now won't let me log in to AIM at all, citing an "error 9". Anyone have a clue what this means? Every time I try to connect, it says "Lost connection with AIM". I didn't even know I was on AIM... :confused:
     
  2. crees! macrumors 68000

    crees!

    Joined:
    Jun 14, 2003
    Location:
    MD/VA/DC
    #2
    Well about the sending files part. For me drag/dropping the file onto that person in the list seems to work for me all the time. But it only seems to take when the person is "online". If their status is "away" then iChat doesn't send the file. At least that's how I've noticed it working. Then again, I haven't sent any files lately over iChat so I don't know if that's changed.
     
  3. ero87 macrumors 65816

    ero87

    Joined:
    Jan 17, 2006
    Location:
    New York City
    #3
    I send/recieve files when both people are "Away", seems to work for me. However, both users need to be using iChat or else it doesn't work for me.

    OP, sorry i don't know what error 9 is :(.
     
  4. skunk thread starter macrumors G4

    skunk

    Joined:
    Jun 29, 2002
    Location:
    Republic of Ukistan
    #4
    It works now, but only since I deleted my account and started a new one, AND disabled encryption. Not very satisfactory.:(
     

Share This Page