iChat Problem! please help!

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Rickay726, Oct 20, 2006.

  1. Rickay726 macrumors 6502

    Rickay726

    Joined:
    Dec 29, 2005
    Location:
    New Jersey
    #1
    ok so i have had this problem wiht my ichat where it has been going on forever, and when ever i send a link to somebody i get this error message The other person, or their software, refused the request. now this doesnt just happen once in a while, it happens all the time and its become very fustrating. anyideas on how i can fix it?! please help me!
     
  2. Rickay726 thread starter macrumors 6502

    Rickay726

    Joined:
    Dec 29, 2005
    Location:
    New Jersey
  3. Yichen macrumors newbie

    Yichen

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Location:
    San Francisco
    #3
    I also have this problem.
    It happens when you want to send a long messge. And I have to cut the whole message into short pieces in order to send it.
     
  4. Plazman macrumors newbie

    Joined:
    Dec 17, 2003
    Location:
    SF Bay Area
    #4
    I also have this problem. It's only when sending a link though. Very frustrating. Actually, sometimes I can ssend a link, but most the time I cannot. It seems like the longer links don't work...or maybe links with certain characters. I sure wish I could find a solution. This problem only started happening to me. It might be ever since I got this Intel iMac (I had a G5 before). I'm not sure.
     
  5. iLoveMyMBP macrumors regular

    iLoveMyMBP

    Joined:
    Feb 4, 2007
    Location:
    New York
    #5
    amem me too i thought i was the only one.... i also get this with sending pics :(
     

Share This Page