iDVD, movie loops in preview, but not on burned disc

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by jkfyoung0, Jan 14, 2013.

  1. jkfyoung0
    Expand Collapse
    macrumors newbie

    Joined:
    Jan 14, 2013
    #1
    Hi all,

    I searched, but couldn't find this particular issue discussed earlier.

    In iDVD 7, I'm trying to create a looping DVD that auto plays upon insertion, and bumping up against an odd problem. My movie loops just fine in the preview, but not on the finished disc. I have selected Loop from the settings menu and I also made sure the loop option was checked in the Advanced menu, so I'm at a loss. Has anybody else experienced the same? How'd you solve the problemo?

    Thankya in advance.
    Jay
     
  2. jkfyoung0
    Expand Collapse
    thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jan 14, 2013
    #2
    Problemo solved

    Well, looks like I've figured it out. Posting the solution, just in case some future poor schmuck runs into the same roadblock.

    In the map screen I set the movie to loop, and then dragged it to the autoplay square. Unfortunately, when you do that, it doesn't bring the loop setting along for the ride. (WTF, iDVD? Seriously?) You have to highlight the autoplay version and set it to loop, as well.

    May dog have mercy on our souls.
    Jay
     
  3. petheriault
    Expand Collapse
    macrumors newbie

    Joined:
    Apr 1, 2016
    #3
    Thank you very much for posting this. Very helpful.
    --- Post Merged, Apr 1, 2016 ---
    Thank you for much for posting the solution. I had same problem and this resolved it.
     

Share This Page