iMac gaming

Discussion in 'iMac' started by .Even Flow^, Oct 27, 2006.

  1. .Even Flow^ macrumors newbie

    Joined:
    Oct 26, 2006
    Location:
    USA
    #1
    i am soon getting my new iMac http://store.apple.com/1-800-MY-APP...6104002/wo/f11e8X1D7LPv2O4jHWs1O8krSNp/2.?p=0
    (17'',1 GB ram,160Gb HD and 128mb ati radeon x1600). now when i get it, i plan to use my copy of xp media center edition and split the hard drive in half for both os's. the only reason i want to reformat is because of my favorite game and some other apps. but im wondering if its good to game on a iMac, even with just the 128mb ati grafix card. the game is called Americas army (www.americasarmy.com), and i run it on a 256mb nvidia 6 series card right now: and it does fine.

    IS IT GOOD TO GAME ON THIS MAC?!:eek: :confused:

    >Thank You< :)
     
  2. wchong macrumors 6502

    Joined:
    Sep 18, 2006
    Location:
    Miami, Fl
    #2

    it'll be fine for that game. i used to play it on an ati 9500 pro w/ 128mb ram and it ran fine.


    my god, in my personal opinion, that game sucks ass. way too realistic and each round takes 10 minutes.
     
  3. astewart macrumors member

    Joined:
    Sep 12, 2006
    Location:
    Charlottetown
    #3
    You won't be disappointed. I dont think there is a UB of AmericasArmy.com
    :(
     
  4. backsidetailsli macrumors 65816

    backsidetailsli

    Joined:
    Aug 1, 2006
    Location:
    Toronto!
    #4
    yeah itll work fine. ive been runnin warcraft and battlefield 1942 seamlessly
     
  5. Macmadant macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 4, 2005
    #5
    Yeah it will run OK, but beware of horizontal Tearing, which i've noticed with my imac, the Response time is 16-ms, as i was informed, not terribly quick
     
  6. dmw007 macrumors G4

    dmw007

    Joined:
    May 26, 2005
    Location:
    Working for MI-6
    #6
    That game should run fine .Even Flow^, although I would reccomend that you get 2GBs of RAM if possible. :)
     
  7. mulletman13 macrumors 6502a

    mulletman13

    Joined:
    Jul 1, 2004
    Location:
    Los Angeles.
    #7
    Yea it will definately run those games fine, as well as newer stuff... albeit the newest may have to be ran at reduced settings.
     

Share This Page