iMovie (iLife 2004 edition) question/problem...

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by digital1, Nov 23, 2004.

  1. digital1 macrumors 6502

    digital1

    Joined:
    Jan 2, 2002
    Location:
    Wisconsin
    #1
    Greetings all,

    I have an iMac G5 running @ 1.6 Ghz w/ 512 mb ram. I am running into a little problem in iMovie. I was editting a movie last night in it, and when I would apply effects like "Earthquake" or "Soften",etc instead of the effect being applied I would get a blank screen and not see anything at all but a white blank screen. Does anyone have any tips? Also are there any good iMovie websites for free effects, etc? thanks.. :)
     
  2. sigamy macrumors 65816

    Joined:
    Mar 7, 2003
    Location:
    NJ USA
    #2
    I've never seen that behavior with iMovie.

    You might want to go post this over at the Apple iMovie discussion. Go to http://discussions.info.apple.com/ and enter the iMovie group.

    As for free stuff, here is the iMovie FAQ, he has links on there:

    http://www.danslagle.com/mac/iMovie/index.shtml

    O just go to Google and enter "imovie plugin" each of the big vendors have a few free effets. There is even a free bluescreen effect.

    Here are good plugin sites. Most of these have free or very cheap effects.
    http://www.virtix.com/
    http://www.geethree.com/
    http://www.stupendous-software.com/
    http://www.cis.rit.edu/~jerry/Software/iMovie/
    http://www.imovieplugins.com/
     

Share This Page