iMovie not uploading to YouTube

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by SaMaster14, Jun 19, 2012.

  1. SaMaster14
    Expand Collapse
    macrumors 6502

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Location:
    Los Angeles, CA
    #1
    Hey guys,

    I made a video on iMovie and am attempting to upload to my YouTube account. Everything works, I get the 'processing video' bar and then the 'uploading to youtube' bar... but after I wait however long it takes to upload, the bar disappears, I get no confirmation and the video does not appear on my 'my videos' in youtube.

    I am on iMovie '11 version 9.0.4 (1635).

    Any help/suggestions would be greatly appreciated.

    Thanks!
     
  2. ugp
    Expand Collapse
    macrumors 65816

    ugp

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Location:
    Inverness, Florida
    #2
    I had it do this to me a few times and I closed iMovie out and tried again and it worked no problem. Also try updating to 9.0.6.
     
  3. SaMaster14
    Expand Collapse
    thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Aug 23, 2010
    Location:
    Los Angeles, CA
    #3
    Thanks. I will update. If it still doesn't work, i'll just keep restarting the app and trying again.
     
  4. ugp
    Expand Collapse
    macrumors 65816

    ugp

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Location:
    Inverness, Florida
    #4
    You could also try when entering your username use your email address if your not already. When I upload to YouTube I just use my username I signed up with a long time ago. Some people have said they had to use their GMail account name to get it to work as well. Try both.
     
  5. Dave Braine
    Expand Collapse
    macrumors 68030

    Dave Braine

    Joined:
    Mar 19, 2008
    Location:
    Warrington, UK
    #5
    You could also gtry exporting from iMovie to Finder then upload via the YouTube webpage.
     

Share This Page