Installation help!!!!!

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Jdm_rsx, Nov 29, 2004.

  1. Jdm_rsx macrumors 6502

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Location:
    Honolulu, Hawaii
    #1
    I keep on getting this error message

    "there is no default application specified to open the document "install marcomedia studio mx"

    any idea? thanks!
     
  2. MisterMe macrumors G4

    MisterMe

    Joined:
    Jul 17, 2002
    Location:
    USA
    #2
    Do a File > Get Info on the file. You can press [Apple]-, as well. Make sure that the file ends in the extension .app. For future reference, you should buy your commercial apps.
     
  3. Jdm_rsx thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Location:
    Honolulu, Hawaii
    #3
    does macs have a thing that can change extensions?

    thanks!!!
     
  4. advres Guest

    advres

    Joined:
    Oct 3, 2003
    Location:
    Boston
    #4
    Ya, It's called your keyboard. Command (apple) + I to get to the get info screen. Under the name and extension drop down you will see the file name. just add .app to it.
     
  5. Jdm_rsx thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Location:
    Honolulu, Hawaii
    #5
    i added .app

    at the name of the file i already added .app but it didnt work..

    any other suggestions?
     
  6. Veldek macrumors 68000

    Veldek

    Joined:
    Mar 29, 2003
    Location:
    Germany
    #6
    I think you have to change the file privileges (?) to make the file executable. You can do this from the Terminal, but I think it can also be done by looking at the file info, though I’m not so sure about that.
     
  7. angelneo macrumors 68000

    Joined:
    Jun 13, 2004
    Location:
    afk
    #7
    Could it be that it is a windows version of studio MX?
     
  8. Jdm_rsx thread starter macrumors 6502

    Joined:
    Nov 26, 2004
    Location:
    Honolulu, Hawaii
    #8
    nope, im very sure that its mac, because my friend said that

    terminal? can anyone confirm this?

    thanks!
     
  9. advres Guest

    advres

    Joined:
    Oct 3, 2003
    Location:
    Boston
    #9
    Maybe it was a stuffit file without the extension. Try adding .sit instead of .app and see if it will unstuff.

    Just a thought.
     

Share This Page