Intel iMac issues - Airport

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by XIII, Feb 7, 2006.

  1. XIII macrumors 68040

    XIII

    Joined:
    Aug 15, 2004
    Location:
    England
    #1
    Hey.

    Got my new Intel iMac on Monday - 20" 256mb vram, wireless kb and mouse, all else stock.

    I have some issues, mainly with airport.

    I setup my Linksys wireless router to allow the iMac to join my network, and briefly last night, it did - connected, and worked fine.

    However, today, it hasn't been able to see the airport network at all.

    When I restarted the computer, there was no airport status in the menu bar.

    Internet connect told me there was "No Airport Hardware detected".

    I have succesfully connected before, but now it appears it is not recognising the Airport card.

    Also, I have the video tearing issues - but I believe it is the build of OS X that is to blame for them.

    Teh meh. Anyone have any ideas?

    Thanks
     
  2. joker2 macrumors 6502a

    joker2

    Joined:
    Feb 19, 2003
    Location:
    DC area
    #2
    Do they still include "Hardware Test" CDs with the new machines? I'd suggest running that if you got one.
     
  3. EGT macrumors 68000

    EGT

    Joined:
    Sep 4, 2003
    #3
    Apart from the issues, what do you think of it?
     
  4. XIII thread starter macrumors 68040

    XIII

    Joined:
    Aug 15, 2004
    Location:
    England
    #4
    Hardware test CD shows nothing wrong.

    It does, however, tell me my vram is 128mb, when its 256, and it doesn't detect an Airport card.

    It hasn't just disappeared! Meh..

    Apart from the issues, I love it. Beautiful screen, fast, and what a design. I will be sad if this has to go to Apple, hence me asking here first. :(
     
  5. XIII thread starter macrumors 68040

    XIII

    Joined:
    Aug 15, 2004
    Location:
    England
    #6
    You're my saviour, mad jew. :D

    Yey - iMac! :D:D
     

Share This Page