iPhone 3G doesn't recognize the SIM Card after Jailbreak

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by Jesus I, Mar 29, 2009.

  1. macrumors member

    Jesus I

    Joined:
    Mar 23, 2009
    #1
    Well, basicaly as the title says.

    The problem is this:

    I jailbroke a friend's iPhone 3G with QuickPWN, windows version, aparently the Jailbreak was a success. But when I try to boot, the iPhone doesn't move from the boot screen.

    So I decided to make a force restore, and then Jailbreak again. Now it really was a success, but for some reason the iPhone doesn't recognize the SIM card. It says: "Sin Servicio" (No service).

    This is strange, I have jailbreak my iPhone 3G and a friend's and this didn't happened.

    Can anyone please help me solve my problem?

    I would really apreciate it.
     
  2. macrumors 604

    jmann

    #2
    When you jailbroke it did you check activate? or did you say it was for an "official carrier"? If all else fails put it into dfu mode and do a restore, and then rejailbreak it.
     
  3. thread starter macrumors member

    Jesus I

    Joined:
    Mar 23, 2009
    #3
    ^
    Actually, I dont remember checking those options (Not just with that iPhone, but for the 3 iPhones i Have jailbroke).

    Can you (or someone) please put a image of that step?

    Thanks a lot dude.

    O and BTW, does the QuickPWN Mac version works the same?
     
  4. macrumors 604

    jmann

    #4
    Try using pwnage tool and it will give you that option.
     
  5. thread starter macrumors member

    Jesus I

    Joined:
    Mar 23, 2009
    #5
    ^
    Thanks, tomorrow will try it and post how it went!
     

Share This Page