iPhone 3G Not recognizing sim card

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by mbopy22, Oct 7, 2009.

  1. macrumors 6502

    mbopy22

    Joined:
    Nov 8, 2005
    #1
    Hi
    I have an iPhone 3G running 3.0 JB and UL with redsn0w.

    It has been working just fine, but since the last 3 weeks it has been kind of annoying me with a message saying No Sim, even though the sim is inserted and everything was working fine the night before.
    With a normal reset it will go back to normal, but now it is not working at all. I've tried with other sims and the same issue arises.

    Any suggestions???


    P.S. I did search the forums but none of the topics regarding sim cards had a answer to this issue, and the latest one was from 2008.

    THANKS
     
  2. thread starter macrumors 6502

    mbopy22

    Joined:
    Nov 8, 2005
    #2
    Any clue? :confused:
     
  3. macrumors regular

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Location:
    Cambridge, UK
    #3
    OK, I assume you mean UL with ultrasn0w rather than redsn0w?

    Try deleting ultrasn0w within Cydia and then re-install.

    Don't know what else to suggest.
     
  4. thread starter macrumors 6502

    mbopy22

    Joined:
    Nov 8, 2005
    #4
    Yeah I meant ultrasn0w. I´ve been trying that but every time I download ultrasn0w through cydia I´d get the repository, and after installing it the same thing no sim card, then I try to remove ultrasn0w and it show cero kb on disk... :confused:
     
  5. macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #5
    Is it a Pay & Go sim ?

    I heard AT&T was finding a way to make those stop working.
     
  6. thread starter macrumors 6502

    mbopy22

    Joined:
    Nov 8, 2005
    #6
    No, I´m from outside U.S. it worked fine...

    Now I´m JB as I type, I´ll see if that makes it.

    As said, I can get to ultrasn0w through cydia, but when I try to download it, it show 0.0 KB :confused:

    Uf... now I´m going to JB. Wish me luck
     
  7. thread starter macrumors 6502

    mbopy22

    Joined:
    Nov 8, 2005
    #7
    Ok
    I just JB the iPhone, I go into cydia, after updating all essentials, I go to manage and in the source menu there is an ultrasn0w repo, if I try to install it, it will show that is 40.4 KB, when I do the install I get a msg saying unreachable source, saurick error... and then the download stops and cydia has to be restarted.

    Then I tried the old fashion way, adding ultrasn0w as a new repo, and then it shows 29kb for download, I download, then install it and after the reboot... and NOOOOOOW is working:D:D:D


    Any clues?
     
  8. macrumors G4

    dhlizard

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    The Jailbreak Community
    #8
    So you got the phone unlocked and the sim is working, is that what you are saying ??
     

Share This Page