iPhone 4: Activated, but No Service? Anywhere?

Discussion in 'iPhone' started by MacAztec, Jun 24, 2010.

  1. macrumors 68040

    MacAztec

    Joined:
    Oct 28, 2001
    Location:
    San Luis Obispo, CA
    #1
    Hey guys,

    I activated my iPhone 4 in the store this morning, however, I'm yet to get service. I've switched it to Airplane mode, and back, multiple times.

    I activated roughly 3 hours ago.

    Anyone else experiencing this?
     
  2. macrumors regular

    Joined:
    Jul 28, 2008
    #2
    restart it
     
  3. macrumors regular

    Joined:
    Mar 13, 2010
    #3
    Welcome to AT&T.
     
  4. macrumors 6502a

    Joined:
    Nov 8, 2006
    Location:
    Baltimore
    #4
    You may need to give AT&T a call and have them activate it.

    I purchased mine this morning with no-commitment pricing and had to call AT&T with my SIM number / IMEI number.
     
  5. macrumors newbie

    Joined:
    Dec 11, 2007
    #5
    Do you still have your old phone on? Mine wouldn't activate until I turned them both off and then the new one on
     
  6. macrumors regular

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Location:
    Orange County
    #6
    settings > general > reset > reset network settings

    worked for me ;)
     
  7. macrumors newbie

    Joined:
    Apr 19, 2010
    #7
    Had this same problem on both of the phones I just picked up at the Apple store.

    A simple reboot fixed it however :D
     
  8. macrumors 68040

    plinden

    Joined:
    Apr 8, 2004
    #8
    I activated mine instore, but had "No service" until I restored from my original iPhone's backup when I got home. I don't know if that's related or coincidental.
     
  9. macrumors regular

    Joined:
    Jun 24, 2010
    #9
    Same thing for me. I drove home thinking the whole way "man the reception issues are worse than i realized" but once i got it synced up all was good
     
  10. macrumors regular

    Joined:
    May 26, 2008
    #10
    ^^
     

Share This Page