iPhone 4 for metro pcs

Discussion in 'iPhone' started by rickyyo2, Aug 24, 2012.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Aug 24, 2012
    #1
    hey guys, theres some flashers going around flashing verizon/sprint iphone 4s to metro pcs, and i was wondering if anyone knows exactly how it works. Like once i have web and mms, will i be able to restore without losing data ? let me know some details of what anyone knows
     
  2. macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Location:
    Miami, FL
    #2
    You can't use data on an iPhone that has been "flashed" to Metro PCS. So you'd need to be on wifi to receive any data or any mms.
     
  3. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 24, 2012
    #3
    false. lots of people have this. data and mms just came out in like june. look it up. or here look for yourself
    http://www.youtube.com/watch?v=Ac4y92lBy7g
     
  4. macrumors Nehalem

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #4
    Metro pcs lets any blacklisted lost/stolen verizon/sprint iphone to be activated on their network.
    And they can be bought cheap on CL or ebay since they have bad ESN's.
    Heard many people that use them that way but again, we're talking about metro pcs here.
    Dont expect any decent service with them or to be able to hold a phone conversation for too long or open up any webpage in under an hour.:D Their prices are dirt cheap and they're basicly giving it away with no contract plans and $40 unlimited everything.
     
  5. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 24, 2012
    #5
    thanks, but actually im metro pcs right now with a 4g esteem, and i love metro. never have any problems. and they use sprint 3g, so basically, its like having a iphone on sprint. and i dont drop any calls. but thanks for the details.
     
  6. macrumors 6502a

    Joined:
    Aug 31, 2011
    Location:
    Miami, FL
    #6
    lol, sigh. Alright, whatever you say boss. Good luck. :cool:

    And they use Verizon's towers; not Sprint.
     
  7. macrumors 68020

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Location:
    Connecticut
    #7
    Great idea: pair one of the best phones out there with one of the worst networks out there....
     
  8. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 24, 2012
    #8
    get off my jock and stop hating. i asked a question, and if u dont like the question than dont answer. pretty simple.
     
  9. macrumors Nehalem

    Applejuiced

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Location:
    At the iPhone hacks section.
    #9
    He's just making a comment that's all.
    People have that freedom here you know. Maybe not what you wanted to hear but its the truth.
     
  10. macrumors 68030

    Joined:
    Jul 16, 2010
    #10
    The truth is that metro PCS only works, you guessed it, in the Metro area. Metro PCS is like taking the bus. I'll stick to my AT&T thanks. Its worth the money. Why flash your phone and risk not getting MMS or data.

    Don't you guys just feel safer on AT&T knowing you're getting the best most official sanctioned experience the way the iPhone was meant to be experienced.

    Just stating the truth. People are allowed to do that.

    (no but seriously how much is Metro PCS a month?)
     
  11. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 24, 2012
    #11
    whatever you guys say lmfao. but anyway its 40 for the complete flash plan.
     
  12. macrumors 68020

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Location:
    Connecticut
    #12
    For $45 you could have StraightTalk with nationwide AT&T coverage. Or you could have crap coverage on Metro. There are no good deals on Metro, given how poor their coverage is.
     
  13. macrumors newbie

    Joined:
    Sep 15, 2013
    #13
    Just curious: how's my years have you had Metro PCS for?
     
  14. macrumors 68020

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Location:
    Connecticut
    #14
    I would never in a million years get Metro Pretty Crappy Service.
     
  15. macrumors regular

    Joined:
    May 24, 2012
    #15
    FYI Metropcs coverage is now equal to T-Mobile as they have merged companies.
     
  16. macrumors 68020

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Location:
    Connecticut
    #16
    Ok, so it's slightly less crappy if you have a UMTS Band IV capable phone.
     

Share This Page