iPhone iPhone 4S TetherMe Wi-Fi Hotspot Not Working

Discussion in 'Jailbreaks and iOS Hacks' started by klamse25, Jan 23, 2012.

  1. macrumors 6502a

    klamse25

    Joined:
    Oct 25, 2009
    #1
    Why won't the Wi-Fi Personal Hotspot show up as an available network for any of my Wi-Fi enabled devices?
    Is this a bug for the 4S?
     
  2. macrumors 6502a

    tctony

    Joined:
    Jun 15, 2009
    #2
    Works for me.
     
  3. klamse25, Jan 23, 2012
    Last edited: Jan 23, 2012

    thread starter macrumors 6502a

    klamse25

    Joined:
    Oct 25, 2009
    #3
    Edit: I fixed it. Just went to "Reset Network Settings" and it worked.
     
  4. macrumors 6502

    Joined:
    Jan 23, 2011
    Location:
    New York
    #4
    I'm about to take the plunge and buy it any feedback?
     
  5. macrumors member

    shikari89

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Location:
    Oregon
    #5
    Get it. I've had it on my iPhone 4 and now the 4s and it's been great.
     
  6. thread starter macrumors 6502a

    klamse25

    Joined:
    Oct 25, 2009
    #6
    Wirelessly posted (Mozilla/5.0 (iPhone; CPU iPhone OS 5_0_1 like Mac OS X) AppleWebKit/534.46 (KHTML, like Gecko) Version/5.1 Mobile/9A405 Safari/7534.48.3)

    I agree with the above poster. It has been the simplest tethering experience by far!
     
  7. macrumors 68040

    boshii

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Location:
    Atlanta, GA
    #7
    It's awesome! I like it better than any of the other options because it makes it look like the stock setting plus it's cheaper than the other options.
     
  8. macrumors 6502

    Joined:
    Jul 24, 2011
    #8
    Yeah I like it a lot. Very simple, and haven't been warned for it yet. It is super easy to use when you download the SBSettings switch to toggle it too.
     
  9. macrumors 68020

    scirica

    Joined:
    May 13, 2008
    Location:
    Dallas, TX
    #9
    It's so clean, so stock (but not!) I've had MyWi in the past but was over-engineered in my opinion. Works great!
     
  10. macrumors 68000

    Outrigger

    Joined:
    Dec 22, 2008
    #10
    I used TetherMe on iphone 4 with great success, but can't seem to get it to work on the iphone 4S. I'm on ATT and I did the network resetting but when I open my laptop, either the hotspot name doesn't show up or when it does show, I can't connect to it. I do not get the glowing blue near the top showing how many connection it has.

    In the Cellular Data section, should my APN just say phone and username and password be blank?
     
  11. macrumors regular

    Joined:
    Sep 12, 2008
    #11
    I'm new to the TetherMe app. Is it correct that if I have a stock iPhone4S, jailbroken, I just download TetherMe and I can tether my iPad2 to my iPhone4S, or do I need an additional program installed on the iPhone4s/iPad2?

    Thanks!
     
  12. macrumors regular

    Joined:
    Mar 15, 2010
    #12
    Correct. Im about to try it now on my 4s, I keep seeing mixed reports about it working on 4s, so hopefully it will. I already bought MyWi, bought I like the idea of using the stock settings app to tether
     
  13. macrumors 68000

    Outrigger

    Joined:
    Dec 22, 2008
    #13
    EDIT: got it working now. strange, didn't change anything.
     
  14. macrumors regular

    Joined:
    Aug 13, 2009
    Location:
    Japan
    #14
    Sorry to respond to an old thread, but I have this problem at times, too. It seems very random. One day my laptop will find and connect to TetherMe instantly. The next, it will just keep searching for networks and will find other networks in the area, but not TetherMe when my iPhone is sitting right next to it. However, it's never failed to work once when connecting via USB.
     

Share This Page