ipod 2.2 update problem

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by etoiles, Jun 19, 2004.

  1. etoiles macrumors 6502a

    etoiles

    Joined:
    Jun 12, 2002
    Location:
    Where the air is crisp
    #1
    whenever I connect my iPod (2.1) to my 12PB (10.3.4) I get this message that new software is available and if I want to install. If I chose OK, I get to enter admin and password, and as soon as I click 'OK' the iPod unmounts from the desktop. After that, I get the message that the iPod needs to be mounted to the desktop for the updater to be able to run (thank you very much).

    Anybody else experiencing this ? Any ideas ?
    cheers
     
  2. rendezvouscp macrumors 68000

    Joined:
    Aug 20, 2003
    Location:
    Long Beach, California
    #2
    I didn't experience exactly that, but my iPod wouldn't mount after installing the update. I would reset your iPod and re-download the software, and see if that helps at all. Also, repair permissions too. Good luck.
    –Chase
     
  3. etoiles thread starter macrumors 6502a

    etoiles

    Joined:
    Jun 12, 2002
    Location:
    Where the air is crisp
    #3
    thanks, I tried your suggestions but it still doesn't work. I reset the ipod, re-downloaded the software, repaired permissions, repaired disk... anything else I could try before I reformat the iPod ?
     
  4. rendezvouscp macrumors 68000

    Joined:
    Aug 20, 2003
    Location:
    Long Beach, California
    #4
    Wow. That sucks. I would definitely talk to Apple. They may replace your iPod (that's what they did for me). Good luck though.
    –Chase
     
  5. etoiles thread starter macrumors 6502a

    etoiles

    Joined:
    Jun 12, 2002
    Location:
    Where the air is crisp
    #5
    well, reseting to factory settings (wiping out all data) and re-installing all the music did the trick...gotta love firewire :)

    I used the iPod on a PC to start off with, and then switched to OSX...might have been something quirky along the way.
     
  6. LeeTom macrumors 68000

    LeeTom

    Joined:
    May 31, 2004
    #6
    For what it's worth, the exact same thing happened to me. I had to reset the iPod, then it transferred everything back fine after the update. I also originally used it on a PC.

    Lee Tom
     

Share This Page