Ipod 5G issue: Dead Pixels

Discussion in 'iPod' started by ronni3, Jun 6, 2007.

  1. macrumors regular

    Joined:
    Dec 26, 2006
    Location:
    Chicago, IL
    #1
    Today, after almost a full year of use, I noticed that I had a few dead pixels lingering in the middle of the screen. It hadn't been there the day before, and I am very delicate with my Ipod. I have AppleCare, but will Apple take care of this issue?

    P.S. It now seems like they come and go. There were four dead pixels, but it seems after it warmed up a little bit, some of them went away. Is this something I should be concerned with?
     
  2. macrumors 6502a

    Vidd

    Joined:
    Mar 7, 2006
    #2
    This happened to mine when video had been left on it by accident for hours.
    They disappeared fully after around 5 minutes (no longer!) of use.
    Try massaging them, I think that helped!
     
  3. thread starter macrumors regular

    Joined:
    Dec 26, 2006
    Location:
    Chicago, IL
    #3
    I hadn't left video on for very long. It was left in my glove compartment overnight, and it did get cold out, so maybe that had an effect.

    If it continues, should I take it in?
     
  4. macrumors 65816

    Joined:
    Jun 5, 2005
    Location:
    Colorado Springs / Ohio
    #4
    If the problem persists, and it bothers you, then go ahead and take it in. There's no guarantee they will do anything, but it is worth a try.
     
  5. macrumors 6502

    Draythor

    Joined:
    Sep 12, 2006
    Location:
    Exeter University, UK
    #5
    Isn't that kind of the point of blowing a whole lot of money on Apple Care. Take it to the local Apple store. You'll end up witha a 5.5G or a new screen. Win/Win situation.:apple:
     

Share This Page