iPod Boot Problem

Discussion in 'iPod touch' started by Austin2048, Aug 28, 2010.

  1. macrumors 6502

    Austin2048

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    Holmes, Pennsylvania
    #1
    Hey everyone, my iPod touch is having a weird boot problem. Before this happened i wiped my ipod by going into settings and doing the reset that erases everything. I wasnt watching my ipod as it was being reset but when i came back to it the apple logo was on the screen, on the apple logo was a spinning loader, and almost at the top of the screen there was a multi colored line about a pixel thick. After a few minutes of this happening the screen flashes white and it does the normal boot screen but then changes to the boot screen with the spinner and the line. I left my ipod sitting like this for a while then i force shut it down. When i went to reboot it it did the same thing. Any suggestions?

    -Austin
     
  2. macrumors 65816

    Joined:
    Jul 16, 2010
    #2
    the latest jailbreak (Jailbreakme) does this. You have nothing to be worried about.
     
  3. thread starter macrumors 6502

    Austin2048

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    Holmes, Pennsylvania
    #3
    I never ussed the new jailbreak. I used redsn0w. And how do i get my ipod to boot up normally? Im trying to sell it and i cant sell it like this
     
  4. macrumors 65816

    Joined:
    Jul 16, 2010
    #4
    Oh I’m sorry, I just reread your post.

    Mine has the weird pixel line but it ends up booting up successfully.
     
  5. thread starter macrumors 6502

    Austin2048

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    Holmes, Pennsylvania
    #5
    Do you know what i can do to fix this?
     
  6. thread starter macrumors 6502

    Austin2048

    Joined:
    Mar 16, 2009
    Location:
    Holmes, Pennsylvania
    #6
    Ok well my step dad is letting me put itunes on his laptop so i am going to try and do a restore
     

Share This Page