iPod classic help

Discussion in 'iPod' started by Muppetsliveon, Jul 20, 2012.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Jul 20, 2012
    #1
    Hey. I'm new here. I'm having problems with an iPod classic 80gb 6th generation. I hook it up to the computer open up the iPod file. I'm thinking this is the problem. Help, please?
    http://shell.windows.com/fileassoc/0409/xml/redir.asp?EXT=metadata_never_index
     
  2. macrumors newbie

    Joined:
    Jul 9, 2012
    Location:
    Orlando, FL
    #2
    Why are you trying to open the .metadata_never_index file? What good will that do you?

    What are you trying to do? Put music on it? Is it a new iPod, or at least new to you? If you're trying to open that file, then that means you at least see the iPod. Does the iPod show up in iTunes?
     
  3. macrumors 65816

    Joined:
    Jul 11, 2008
    #3
    Please make your question more clear.
     
  4. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 20, 2012
    #4
    I put my ipod on the usb cord. Windows gives me a scan and fix (recommended) window. I click scan and fix. Then it gives me a window that says check and fix problems. So I click check on Automatically fix file system errors and scan for and attempt recovery of bad sectors. I click start.
    "Some problems were found and fixed. any files that were affected by these problems were moved to a folder named 'found' on the device or disk. Your device or disk is now ready to use.
    If you removed the device or disk before all files were fully written to it, parts of some files may still be missing. If so, go back to the source and recopy those files to your device or disk."
     
  5. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 20, 2012
    #5
    Can anybody help me?
     
  6. macrumors 6502a

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Location:
    Sydney, Australia.
    #6
    Have you installed iTunes? If so, does the ipod show up in the left hand column of itunes?
     

Share This Page