iPod Folder Error Message -- Just got iPod. HELP!

Discussion in 'Macintosh Computers' started by MrMacMan, Jan 17, 2004.

  1. MrMacMan macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #1
    Um... well today is my second day of using the iPod... I loaded all my sounds and stuff, cool, very neat device...

    I power it up over the night (it wasn't fully charaged)... so when I get up today I can't turn it on... I pressed the buttons...
    Me: I thought I just had to press a button...

    And really, that is what suppose to happen...

    So I read how to 'reset' my iPod... and Luckily I get the Apple Logo... but then it still doesn't load I get a Folder with an Exclamation Point next to it...

    I can't understand that the hell is wrong...


    Please help me!

    :(
     
  2. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
  3. rdowns Suspended

    rdowns

    Joined:
    Jul 11, 2003
    #3
    I have no idea. Take a run over to www.ipodlounge.com.

    Should have better luck over there.
     
  4. Billicus macrumors 6502a

    Billicus

    Joined:
    Apr 3, 2002
    Location:
    Charles City, Iowa
    #4
    Probably would be a good idea to reset the iPod with one of the updater utilities. You'll have to plug it into your computer and then run the updater utility (avaliable here ) to reset your iPod. After that you should be able to copy your music back to the iPod and start over again. Hope this helps...:eek:
     
  5. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #5
    No... It didn't...

    Yeah... I had tried that... and it didn't mount...

    I went to the apple store I bought it from, they didn't have the 'replacement part' (the iPod itself) even though they had boxes of the iPods behind the counter... :rolleyes:

    So basically just getting a new one... arg.

    :(
     
  6. Billicus macrumors 6502a

    Billicus

    Joined:
    Apr 3, 2002
    Location:
    Charles City, Iowa
    #6
    Weird... must be something wrong with the hardware on your first iPod...???:confused:
     
  7. MrMacMan thread starter macrumors 604

    MrMacMan

    Joined:
    Jul 4, 2001
    Location:
    1 Block away from NYC.
    #8
    Yeah... it looks like the hard drive or something is wacky... damn.

    Yeah thanks...

    But right at this step
    The Do Not Disconnect message never apppears.

    Its dead.

    Apple Will get me a new one... I hope soon...

    Damn... too bad.

    :(
     

Share This Page