iPod laggish when turning off?

Discussion in 'iPod' started by trenzterra, Oct 1, 2006.

  1. trenzterra macrumors newbie

    Joined:
    Sep 20, 2006
    #1
    Sometimes when I first play a track and want to turn the iPod off (holding the play button), it doesn't turn off.. I have to wait for a few seconds before I can turn it off by holding the play button again.

    Does anyone else have this too
     
  2. Frisco macrumors 68020

    Joined:
    Sep 24, 2002
    Location:
    Utopia
    #2
    Yes, that happens to me too on my 30 gig 5 Generation.
     
  3. pianoman macrumors 68000

    pianoman

    Joined:
    May 31, 2006
    #3
    happened to me on my 4G and both my nanos. i don't know of any fix. i didn't have this problem on my 3G, though.
     
  4. MoparShaha macrumors 68000

    MoparShaha

    Joined:
    May 15, 2003
    Location:
    San Francisco
    #4
    Same here on my 5.0G.

    It's frustrating when I'm in a hurry and need to put it away quickly.
     
  5. imacintel macrumors 68000

    Joined:
    Mar 12, 2006
  6. EricNau Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA
    #6
    Ya, I've had that problem on my 1 G Nano (usually after disconnecting it from a computer and trying to turn it off too soon).
     
  7. tonywalker23 macrumors regular

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Location:
    SC
    #7
    same problem on a 5g 60gb video ipod.

    it also sometimes does this: if i plug something in the top jack then turn it on it will say 12:00am and wont play. i have to wait a few min then it works again
     
  8. Mac-Addict macrumors 65816

    Mac-Addict

    Joined:
    Aug 30, 2006
    Location:
    London
    #8
    *Tests New Ipod Nano 3 times*
    It takes a few seconds but i dont need to press it twice..
     

Share This Page