Ipod Shuffle corrupt?

Discussion in 'iPod' started by KipCoon, Oct 22, 2007.

  1. macrumors regular

    KipCoon

    Joined:
    Aug 23, 2000
    Location:
    ATL
    #1
    Anyone having issues with Itunes constantly saying their shuffle is corrupt? I got the 2nd gen and this is the second one thats been saying its corrupt, according to iTunes.

    Cant see how as its brand new and been formatted. My last one said the same thing so I took it in to an Apple store and replaced it.
     
  2. thread starter macrumors regular

    KipCoon

    Joined:
    Aug 23, 2000
    Location:
    ATL
    #2
    Anyone? Bueller? Bueller?
     
  3. thread starter macrumors regular

    KipCoon

    Joined:
    Aug 23, 2000
    Location:
    ATL
    #3
    No one at all has had this happen? :confused:

    I have the latest firmware on it and the latest itunes and it still pops up :(
     
  4. macrumors 6502a

    Joined:
    Sep 29, 2006
    #4
    I have had a problem with the original stick shuffle where the green / orange light just flashes when you try to use it. I had to plug it in and do a firmware restore. If that does not work there was a download on the apple site that would reset / restore it.

    - James
     
  5. macrumors 65816

    nomar383

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Location:
    Rexburg, ID
    #5
    Sorry to bring up an old thread, but I'm having the exact same issue with my 1GB 2nd Gen shuffle. Brand new and I already tried restoring it. Lemon?
     
  6. macrumors G3

    TuffLuffJimmy

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Location:
    Portland, OR
    #6
    Take it back
     
  7. macrumors 65816

    nomar383

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Location:
    Rexburg, ID
    #7
    Sounds good to me :), just wanted to make sure I wasn't doing something stupid.

    On a side note, my hackintosh wouldn't start up (not even past the BIOS screen) when the iPod shuffle was connected. I unplug it and boom, no problems. Weird
     
  8. macrumors 65816

    nomar383

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Location:
    Rexburg, ID
    #8
    So, I swapped it out and I'm still getting the "corrupt" messages. Any more ideas?
     
  9. macrumors 65816

    gan6660

    Joined:
    Aug 18, 2008
    #9


    Maybe apple is installing software in new ipods that corrupts wour computer if it senses mac os x but no mac;)
     
  10. macrumors G3

    TuffLuffJimmy

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Location:
    Portland, OR
    #10
    Sounds to me like a driver issue. I know my mom's computer (Shuttle running XP) won't boot if it has anything in its USB ports.
     
  11. macrumors regular

    Joined:
    Feb 10, 2008
    #11
    I am having the issue with the 3rd gen shuffle. 3rd time restoring for the error go go away. I dont know why it keeps happening.
     

Share This Page