iPod unmounted...won't re-mount..

Discussion in 'Macintosh Computers' started by VAiN, Dec 9, 2003.

  1. VAiN macrumors newbie

    Joined:
    Jun 25, 2003
    Location:
    Fort Lauderdale
    #1
    OK..a couple of weeks ago, my iPod unmounted itself....I've tried tossing out the prefs for the iPod & iTunes...nothing...tried making a new user...still didn't mount. Anyone have any ideas? Thanks...

    VAiN :confused:
     
  2. big macrumors 65816

    big

    Joined:
    Feb 20, 2002
    #2
    I think it's Apple's latest Firewire bug they have released.... does your iPod work in USB? Mine does, just not firewire, annoying, as it worked prior to updates...
     
  3. Bear macrumors G3

    Joined:
    Jul 23, 2002
    Location:
    Sol III - Terra
    #3
    You know something, you've posted the same thing in several threads. How about posting useful suggestions? Like how to reset the iPod and how to re-initialize the iPod if reseting it doesn't work?

    Not everything is a firewire bug.
     
  4. Bear macrumors G3

    Joined:
    Jul 23, 2002
    Location:
    Sol III - Terra
    #4
    Try this:

    Look at Apple Knowledge Base article #61705 and if that doesn't work, at the bottom of that article is a link to an article on how to restore the iPod.
     
  5. 840quadra Moderator

    840quadra

    Staff Member

    Joined:
    Feb 1, 2005
    Location:
    Twin Cities Minnesota
    #5

    The article that Bear is linking to helped me out a month back!

    Regards,

    840quadra
     

Share This Page