Is it me or....

Discussion in 'Site and Forum Feedback' started by yg17, May 10, 2006.

  1. yg17 macrumors G5

    yg17

    Joined:
    Aug 1, 2004
    Location:
    St. Louis, MO
    #1
    ...did all of the images suddenly turn into red Xs (or whatever icon Safari shows :p)
     
  2. jsw Moderator emeritus

    jsw

    Joined:
    Mar 16, 2004
    Location:
    Andover, MA
    #2
    I see it too. I think maybe some things are being moved around. I expect it'll all be fine shortly.
     
  3. rdowns Suspended

    rdowns

    Joined:
    Jul 11, 2003
  4. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #4
    My Reply button's warped, but the rest seem fine. :)
     
  5. CanadaRAM macrumors G5

    CanadaRAM

    Joined:
    Oct 11, 2004
    Location:
    On the Left Coast - Victoria BC Canada
    #5
    I'm warped, but I'll be fine after a rest....
     
  6. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
  7. balamw Moderator

    balamw

    Staff Member

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    New England
    #7
    On FireFox on Windows I'm seeing the alternate text of icons, where available.

    B
     
  8. ITASOR macrumors 601

    ITASOR

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Location:
    Oneida, NY
    #8
    The quote button and the attachment button when replying is gone for me..
     
  9. iBlue macrumors Core

    iBlue

    Joined:
    Mar 17, 2005
    Location:
    London, England
    #9
    it's all messed up. i'm pretty gracious for the cached images i had in safari about now.
     
  10. Doctor Q Administrator

    Doctor Q

    Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2002
    Location:
    Los Angeles
    #10
    We've been shuffling servers around, which is probably the cause. Any disruption to image-fetching should be temporary.

    As you know, we shuffle servers by physically moving computers around the server room and connecting cables here and there and pushing random buttons, until it all happens to work.
     
  11. emw macrumors G4

    emw

    Joined:
    Aug 2, 2004
    #11
    You work for my IT department?
     
  12. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #12
    Do you have to be blindfolded as you shuffle servers?


    Is it truly random or can you pick a route before donning the blindfold?
     
  13. kretzy macrumors 604

    kretzy

    Joined:
    Sep 11, 2004
    Location:
    Canberra, Australia
    #13
    Funnily enough, I'm not experiencing anything wrong here at all!
     
  14. balamw Moderator

    balamw

    Staff Member

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Location:
    New England
    #14
    This must be the step that requires your extensive calculation skills, right? ;)

    B
     
  15. PlaceofDis macrumors Core

    Joined:
    Jan 6, 2004
    #15
    images appear fine for me, but the forums are displaying weird in Camino for me, guess i'll use safari for now then...
     
  16. xsedrinam macrumors 601

    xsedrinam

    Joined:
    Oct 21, 2004
    #16
    My cable internet service is down, so I'm having to use dial-up. First time in a looooong while and it's so slow. So, my pages aren't completely loading, tons of "?", no icons. I've tried Safari, OmniWeb and Netscape. Makes no difference. Maybe it's an axis of evil plot. :)
     
  17. trainguy77 macrumors 68040

    Joined:
    Nov 13, 2003
    #17
    Yeah everything is messed up for me. Everything is in text only no images, it makes the spacing of everything really messed up. But since Doctor Q said it will be back to normal soon it must be so! Thanks for all the work guys.
     
  18. Peyton macrumors 68000

    Peyton

    Joined:
    Feb 2, 2006
    #18
    yep, everything is screwed ip. Basically every image except avatars are messed up :(
     
  19. dmw007 macrumors G4

    dmw007

    Joined:
    May 26, 2005
    Location:
    Working for MI-6
    #19
    My kind of fix- random button pushing always does the trick. ;) :D
     
  20. EricNau Moderator emeritus

    EricNau

    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Francisco, CA
    #20
    Thank God.

    I thought it was just me. I just got back from a kernel panic and everything was screwed up.

    Please, don't scare me like that.
     
  21. dmw007 macrumors G4

    dmw007

    Joined:
    May 26, 2005
    Location:
    Working for MI-6
    #22

    And who is to say how much longer before they get screwed up as well. ;) :D
     
  22. Unorthodox macrumors 65816

    Unorthodox

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Location:
    Not at the beach...
    #23
    How does it feel Mad Jew, being the first MR member to break his "Post Reply" button from overuse? :rolleyes:
     
  23. arn macrumors god

    arn

    Staff Member

    Joined:
    Apr 9, 2001
    #24
    my fault. will try to get it fixed in a bit.

    arn
     
  24. Unorthodox macrumors 65816

    Unorthodox

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Location:
    Not at the beach...
    #25
    Trip over a cable again? :eek:
     

Share This Page