Is the ADC store currently down?

Discussion in 'Buying Tips and Advice' started by daveIT, Oct 28, 2006.

  1. daveIT macrumors member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Location:
    AK, USA
    #1
    Just curious if anyone else can get to the US ADC store. I was in there yesterday but it's saying "unable to enter requested store" today. Thanks.
     
  2. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #2
    I'm not having problems, but there was someone yesterday who was reporting the same issue. We were trying to help the guy get prices from the store and he couldn't get in while the rest of us could. :confused:
     
  3. BoyBach macrumors 68040

    BoyBach

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Location:
    UK
  4. daveIT thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Location:
    AK, USA
    #4
    Hmm...I could get to it fine from work yesterday. I'll try again later. Thanks!
     
  5. daveIT thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Location:
    AK, USA
    #5
    Odd..

    I can't get into the US Gov / Federal employee store either...

    Would someone go into the ADC store (to say the Mac Pro page) and post a direct link to see if I can get there that way.

    Thanks..
     
  6. Bill Gates macrumors 68020

    Bill Gates

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Location:
    127.0.0.1
    #6
    I can get into the ADC hardware store just fine. USA btw.
     
  7. daveIT thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Location:
    AK, USA
  8. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #8
    You can't use the direct link (or paste links from inside a store session)...it doesn't work.

    Can you get in through the link on this page?
     
  9. Bill Gates macrumors 68020

    Bill Gates

    Joined:
    Jun 21, 2006
    Location:
    127.0.0.1
  10. daveIT thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Location:
    AK, USA
  11. daveIT thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Location:
    AK, USA
    #11
  12. daveIT thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Location:
    AK, USA
    #12
    Help please

    I've sent an e-mail to Apple to try to figure this whole thing out.

    In the meantime, would someone post another link to the Mac Pro page, after the last one timed out I couldn't get back? Thanks.
     
  13. daveIT thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Location:
    AK, USA
    #14
  14. daveIT thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Location:
    AK, USA
    #15
  15. jsw Moderator emeritus

    jsw

    Joined:
    Mar 16, 2004
    Location:
    Andover, MA
    #16
    Yes, this link works for me. I'm not sure why others aren't using it - or a related non-US one.
     
  16. daveIT thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Location:
    AK, USA
    #17
    That's the link that I use to get to the one above...
     
  17. jsw Moderator emeritus

    jsw

    Joined:
    Mar 16, 2004
    Location:
    Andover, MA
    #18
    And that link isn't working for you? Note that you have to go through the "ADC Hardware Purchase Program" page every time - you can't save the link.

    Try emptying your cache and going back through the main page.
     
  18. daveIT thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Location:
    AK, USA
    #19
    I've tried all that...for some odd reason I can't get into the ADC or US Gov stores...I can get into the Edu site fine.

    Yesterday Bill Gates posted me a link from within the store and I got in fine. I just can't get past that initial link. :confused:
     
  19. jsw Moderator emeritus

    jsw

    Joined:
    Mar 16, 2004
    Location:
    Andover, MA
    #20
    Just out of curiosity, have you tried it in Firefox? I'm wondering if some session value or cookie is hanging around in Safari (or try Safari or another browser if you're using Firefox).
     
  20. Kingsly macrumors 68040

    Kingsly

    #21
    This may be slightly OT, but if I get the SADC subscription ($99/yr) can I get the totally great hardware prices? How does it work? What are the limitations?

    (BTW, I can get into the store via WildCowboy's link.) ;)
     
  21. jsw Moderator emeritus

    jsw

    Joined:
    Mar 16, 2004
    Location:
    Andover, MA
    #22
    You get one discounted system with SADC. Period. Forever. No matter how many times you renew. One.

    Then you need to move up to Select membership (or beyond) for more.

    Choose wisely.
     
  22. Kingsly macrumors 68040

    Kingsly

    #23
    Ah. I'll wait then!
     
  23. daveIT thread starter macrumors member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Location:
    AK, USA
    #24
    Using Firefox

    I'm using Firefox...that's the only browser I have currently. I'm gonna go grab a coffee and try to figure it out.

    If I can't get in I guess I'll just do it tomorrow from work.
     

Share This Page