Is World of Warcraft screwing with keyboard shortcuts?

Discussion in 'Games' started by Azmodon, Jan 20, 2006.

  1. Azmodon macrumors member

    Joined:
    Jul 3, 2005
    Location:
    Hampton Roads, Virginia
    #1
    Ever since I started playing this game, the display controls on the F keys (F9 - F12) have stopped working. After checking out what's what on the keyboard menu in the sytem properties (or whatever), I found that the shortcuts were disabled. Re-enabling 'em, I went back to whatever it was I was doing. A day or so later, after another run of WoW, the shortcuts were disabled again...

    Is WoW screwing with my keyboard shortcuts?
     
  2. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #2
    I also play WoW, and I've found my shortcuts disabled once or twice too. I'd never made the connection with WoW though.

    I don't use them much, but they're disabled right now.

    Edit: In fact, they've been disabled for at least a couple of days - I was surprised to successfully use F12 in a Windows app (via remote desktop) without Dashboard opening. I never even considered that the shortcut was disabled though.
     
  3. ldenman macrumors regular

    Joined:
    Jul 20, 2005
    #3
    now that i think about it, when i used to play wow the same thing would happen to me!
    Since not playing it, it has stopped.
    weird.
     
  4. Jsmit macrumors regular

    Joined:
    Sep 10, 2004
    Location:
    Boston
    #4
    I was about to post this same thing earlier... but didn't have time.

    I have noticed that it is temporarily fixed if you either change the settings back manually or restart the computer. It is starting to bug me, since I use the ThotBot search widget.

    It really does seem to be WoW doing it, but it does not do it all the time.
     
  5. cvalda macrumors member

    Joined:
    Nov 27, 2005
    Location:
    chicago, il
    #5
    That's never happened to me. I'm on 15" PB (Rev. B? I got it in September) and I play all the time.
     
  6. Verto macrumors 6502a

    Verto

    Joined:
    Jul 20, 2005
    Location:
    Denton, TX
    #6
    Yeah, WoW would disable them for me as well. Really annoying to have to set them all again and again.
     
  7. applemacdude macrumors 68040

    applemacdude

    Joined:
    Mar 26, 2001
    Location:
    Over The Rainbow
    #7
    a gm told me this will be addressed in the next mac patch
     

Share This Page