iSight issues

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by x M GOLDSTEIN x, Jul 4, 2006.

  1. x M GOLDSTEIN x macrumors newbie

    Joined:
    Jul 2, 2006
    Location:
    Florida
    #1
    I'm trying to use my iSight for photobooth, but its saying that its being used by another program, I've tried rebooting, and no luck.

    I tried closing everything and I got the same message.

    help!
     
  2. Unorthodox macrumors 65816

    Unorthodox

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Location:
    Not at the beach...
    #2
    Do you have that mirror widget in your dashboard?
    If you do, quite it.
     
  3. x M GOLDSTEIN x thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 2, 2006
    Location:
    Florida
    #3
    quite it?

    quit it.
    no I don't have any camera widgets.
     
  4. Fleetwood Mac macrumors 65816

    Fleetwood Mac

    Joined:
    Apr 27, 2006
    Location:
    Canada
    #4
    Have you ever successfully used Photobooth? If so, what programs have you installed, and what changes have you made since.

    Edit: Do you have iMovie open, perhaps?
     
  5. Unorthodox macrumors 65816

    Unorthodox

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Location:
    Not at the beach...
    #5
    "X" it, kill it, shoot it, I don't care...
     
  6. x M GOLDSTEIN x thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Jul 2, 2006
    Location:
    Florida
    #6
    whew.

    after a few restarts after photobooth crashing today
    it finnaly worked.

    I dunno what it was.

    sorry about the late post I was out all night.
     
  7. Unorthodox macrumors 65816

    Unorthodox

    Joined:
    Mar 3, 2006
    Location:
    Not at the beach...
    #7
    When say "crashing", do you mean photo-booth or your whole computer?
    I'm assuming you mean just photo-booth.
    When it did crash, did you get a crash report dialog?
    Because after an application crashes three times, the crash report asks you if you want to make a new .plist file for that program (photo-booth in this case). You may have hit "OK" without knowing it, thinking it was just asking you to send Apple the crash report.
    If so, thats probable why it's working now.
     

Share This Page