iSight not working on MB

Discussion in 'MacBook Pro' started by 16:9, Nov 28, 2006.

  1. 16:9 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 28, 2006
    #1
    Hi,

    My girlfriend bought a macbook 2 months ago and now the iSight is not responding.
    I tried with diferent aplications and I did a SMC reset but it's still not wokring.

    any ideas? :confused:
     
  2. clevin macrumors G3

    clevin

    Joined:
    Aug 6, 2006
  3. 16:9 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 28, 2006
    #3
    yeah...that's what I thought, aight.

    rhx anyway
     
  4. Willi macrumors newbie

    Joined:
    Jan 7, 2007
    Location:
    center of the earth
    #4
    iSight probs

    Hi there,

    after the 10.4.8 update mu isight on my MB is not working anymore. When I open Photobooth it says that Isoght is not conected or a different application is using it. In the Sysprefs under USB is no iSight to be seen. I looked around on the Aplle forums and plenty of people seems to have this or a simliar problem, but no real solution to offer.

    Any idea besides asking Applecare?

    Thanks.
     
  5. BlackStar00 macrumors newbie

    Joined:
    Jan 10, 2007
    #5
    Same Issue

    I'm having the same problem with my Macbook. My iSight stopped working for me as well for absolutely no reason. When I open Photo Booth, I get the error, "No camera attached or camera being used by another program". I also can't access my camera through Users or any other of my programs. I'm not quite sure what to do or what I did to cause this to happen. :(
     
  6. m2uk macrumors regular

    Joined:
    Jan 13, 2004
    Location:
    Finland
  7. MovieCutter macrumors 68040

    MovieCutter

    Joined:
    May 3, 2005
    Location:
    Washington, DC
    #7
    Call Apple dude, seriously. If you've found that nobody on the APPLE forums has had any solutions, what makes you thing we're going to have any???
     
  8. prady16 macrumors 6502

    prady16

    Joined:
    Aug 24, 2006
    Location:
    Right There --->
    #8
    am facing similar problem with my mbp.....
    wondering if someone has figured out a solution....
     
  9. m2uk macrumors regular

    Joined:
    Jan 13, 2004
    Location:
    Finland
    #9
    Have you just upgraded to 10.4.8 ? Just wondering if there's a pattern. I'm waiting for 10.4.9. to see if it fixes it OR then I will do an archive and reinstall first.. then call Apple. Apple repairs in Finland are not as fast and I don't want to loose the laptop presently (needing it each day for a course).
     
  10. scokim macrumors regular

    Joined:
    Dec 22, 2005
    #10
    Hello,
    Anyone found a solution to this problem yet ?

    I have 10.4.9 and still have the same problem.

    THanks in advance.
     
  11. m2uk macrumors regular

    Joined:
    Jan 13, 2004
    Location:
    Finland
    #12
    Taking mine to an Apple repair centre for an overview on Friday.
     

Share This Page