Issues with Quicktime in Lion DP2 Update?

Discussion in 'Mac OS X Lion (10.7)' started by ryokun6, Apr 16, 2011.

  1. macrumors member

    Joined:
    Apr 16, 2011
    #1
    After the DP2 update, all Quicktime movies won't play.
    Even the gesture videos in System Preferences won't show.
    Does anyone have the same problem? :confused:
     
  2. macrumors 68030

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    Cincinnati, OH
    #2
    No, that is not happening for me. Any helpful errors in the system log when you try to view a movie?
     
  3. thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 16, 2011
    #3
    11-04-16 3:59:50.966 PM QuickTime Player: [15:59:50.966] <<<< RemoteDecode - client >>>> vtrd_StartDecodeServer: New connection to decode service failed immediately, could not be recovered!
    11-04-16 3:59:50.967 PM com.apple.launchd: (com.apple.xpchelper.F5010000-0000-0000-0000-000000000000[1732]) Job appears to have crashed: Bus error: 10
    11-04-16 3:59:51.002 PM QuickTime Player: [15:59:51.002] <<<< RemoteDecode - client >>>> RemoteVideoDecoder_Invalidate: Lost connection with decode service!
    11-04-16 3:59:51.002 PM QuickTime Player: [15:59:51.002] <<<< VTVideoDecoderSelection >>>> VTSelectAndCreateVideoDecoderInstanceInternal: no video decoder accepted for 'avc1'
    11-04-16 3:59:51.294 PM ReportCrash: Saved crash report for xpchelper[1732] version ??? (???) to /Library/Logs/DiagnosticReports/xpchelper_2011-04-16-155951_localhost.crash
     
  4. macrumors 68030

    Joined:
    Feb 26, 2011
    Location:
    Cincinnati, OH
    #4
    Are these movies on your computer? I noticed RemoteVideoDecoder_Invalidate: Lost connection with decode service!, are you trying to view these from another site? Perhaps a network problem?
     

Share This Page