iSync a Sony W810i?

Discussion in 'macOS' started by Kingsly, Oct 8, 2006.

  1. Kingsly macrumors 68040

    Kingsly

    #1
    iSync "supposedly" supports my *brand new* W810i, but.. well... it seems to think that it doesn't. :mad:

    Help?
     
  2. apfhex macrumors 68030

    apfhex

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Location:
    Northern California
    #2
    More info please. What computer, what version of OS X, etc etc etc.?

    How are you connecting the phone, USB or bluetooth? Does iSync not recognize the phone when you try to add it as a syncable device, or does it just refuse to sync it?

    iSync does support the W810i as it works with mine.
     
  3. Kingsly thread starter macrumors 68040

    Kingsly

    #3
    MacBook Pro, 10.4.8, iSync v. 2.3 (500.86)
    I am going via bluetooth. First adding it to bluetooth and then launch iSync and click new device. It sees the phone and proceeds to tell me that it it is not compatible.
     
  4. EricChunky macrumors regular

    Joined:
    Feb 12, 2006
    Location:
    London
    #4
    and my m600i will not be supported until Leopard
     
  5. dubels macrumors 6502

    Joined:
    Aug 9, 2006
    #5
    w810 should be supported. I just got a w810i too... but I am about to send my macbook in for random shutdown problems. So I havent tried isync
     
  6. danhig123 macrumors member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    #6
    Try this site they have phone plug ins for iSync. It made my K800i work beautifully.

    Danny
     
  7. nospleen macrumors 68000

    nospleen

    Joined:
    Dec 8, 2002
    Location:
    Texas
    #7
    Oooooh, finally somebody with the phone I want! Not to hijack the thread, but what do you think of it?
     
  8. nospleen macrumors 68000

    nospleen

    Joined:
    Dec 8, 2002
    Location:
    Texas
    #8
    Have you deleted the pairing and added it back? If so, try a reboot? I have had flaky pairings in the past and had to try all the old Windows tricks before it would work. :eek:
     
  9. yg17 macrumors G5

    yg17

    Joined:
    Aug 1, 2004
    Location:
    St. Louis, MO
    #9
    Yep, and their plugin makes iSync work perfectly with my w810i
     
  10. Kingsly thread starter macrumors 68040

    Kingsly

    #10
    Odd, after about a million sync attempts iSync finally recognized my w810i and took it. I tried those plugins... no dice. I have no clue why it finally took it. :eek:

    Great phone BTW. I highly suggest it! :)
     
  11. dcv macrumors G3

    Joined:
    May 24, 2005
    #11
    I came across that site last night... just got the Z610i, which of course isn't supported by iSync yet. Might give it a go (I was going to post to ask if that site was reliable or not, so thanks for preempting my question danhig123, hehe)... or I might just send this phone back to Orange. It feels very plasticky and looks very Fisher Price. Hmmm...
     
  12. OllyW Moderator

    OllyW

    Staff Member

    Joined:
    Oct 11, 2005
    Location:
    The Black Country, England
    #12
    Thanks for the tip, I've just bought the plug in for my V630i.

    Works perfectly, I'm now fully synced. Not bad for £1.49 :cool:
     
  13. yg17 macrumors G5

    yg17

    Joined:
    Aug 1, 2004
    Location:
    St. Louis, MO
    #13
    I'll be damned...they used to be free.


    I'll have to keep that in mind if I evere reformat my hard drive...although I think the w810i might be natively supported now.
     
  14. Kingsly thread starter macrumors 68040

    Kingsly

    #14
    It is. :)
     
  15. danhig123 macrumors member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    #15
    Yeah I had to pay for it twice when I reformatted my drive. I thought about trying to manually find it from a backup and drag the plugin accross, but for £1.49, it would have cost me more in man hours trying to make it work than it would cost to just buy the thing again. Plus they have just upgraded the install, making it even easier than before.

    Glad I could help!

    Danny
     

Share This Page