iSync and T610 not synching

Discussion in 'General Mac Discussion' started by DbAscent94, Nov 19, 2004.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Jun 23, 2003
    #1
    I am so baffled at this point. I have read so many happy reviews of this phone and its iSync capabilities. I cannot seem to get this to work right. Ive added teh phone to iSync, and pressed the sync button. But nothing happens. I have gotten it to sync before but now it doesn't seem to work. I have OSX 10.3 and iSync 1.5. The way i have things set up is that i have a group setup in Address Book just for my phone and i want it to sync to that. i dont need all 300 contacts in my phone. Thanks for any help. Im pulling my hair out...

    i should add that i have a TiBook and am connecting via bluetoot to the phone. I have already tried restarting both the phone and the computer. Reset devices in iSync and repairing the phone and laptop.
     
  2. macrumors 68030

    munkle

    Joined:
    Aug 7, 2004
    Location:
    On a jet plane
    #2
    Try setting up the device via System Preferences/Bluetooth/Devices/Set Up New Device. Then going back to iSync and trying again, hopefully it'll work this time round. :)
     
  3. macrumors 68000

    FelixDerKater

    Joined:
    Apr 12, 2002
    #3
    Have you paired the devices? Open up the Bluetooth device setup utility and pair the computer and the phone, otherwise the two will not communicate.
     
  4. macrumors regular

    Joined:
    Sep 23, 2004
    #4
    yes... you must pair them.

    and if you screw up the pairing... delete the device from the T610. Try initiating the device from the phone and from the computer.

    I have a T610 and iMac and had one problem with it... but after deleting all the bluetooth devices out of the phone, it reconnected no problem.
     

Share This Page