itunes connection monitor widget

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by derajfast, Nov 2, 2005.

  1. derajfast macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 24, 2004
    #1
    this doesnt work for me.......it just says no users connected when i know they are bc i go to disconnect and it asks if i am sure because there are users connected........ive tried reinstalling, deleting etc and it never works.......anyone know any alternatives or ways to get it to work? thanks
     
  2. derajfast thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 24, 2004
  3. treblah macrumors 65816

    treblah

    Joined:
    Oct 28, 2003
    Location:
    29680
  4. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #4
    Perhaps try deleting the widget's preferences because that can sometimes work and all you have to do is search for part of the widget's name and the term PLIST but if you don't want to delete these preferences then you can merely removed them from the Preferences folder so that if nothing changes you can put them back there afterwards so as to retain all your old preferences but there really aren't many preferences involved with a widget so losing them shouldn't cause too much work so maybe just delete them after all........ If I'd grabbed all those full stops (periods) at the end and put them in-between the different ideas, my post may have been a little more comprehendible...
     
  5. .Andy macrumors 68030

    .Andy

    Joined:
    Jul 18, 2004
    Location:
    The Mergui Archipelago
    #5
    I couldn't help but read that sentence in a Vicky Pollard voice Mad Jew :D! (and it definitely gave me a giggle when I quoted you!).

    I'd like second the request for a link to the widget or it's name derajfast ;).
     
  6. derajfast thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 24, 2004
    #6
  7. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #7
    But have you tried deleting the preference file?
     
  8. derajfast thread starter macrumors 6502a

    Joined:
    Mar 24, 2004
    #8
    ok its deleted......now i jsut open up the iwdget again?
     
  9. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #9
    That's right. Strictly speaking you should be dragging it back on from the widget bar at the bottom because it should have been closed (not in use) before deleting the preferences. :)

    If you haven't done it this way, don't fret, there'll probably be a new PLIST file there so close the widget by holding OPTION over it and clicking the box with an X in it. Then delete the PLIST again and bring the widget back up.
     

Share This Page