iTunes Pauses After Each Song!

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by tkidBOSTON, Sep 29, 2006.

  1. tkidBOSTON macrumors 6502a

    tkidBOSTON

    Joined:
    Aug 14, 2005
    Location:
    The Hub of the Universe
    #1
    Help!

    I have recently (over the last 2 weeks), tripled by iTunes library but I've now come across a problem:
    Everytime I go to play anything out of my library, iTunes will play one song and stop.

    Im not sure if this is a result of something I did when adding so much music to my collection or if this is something that occured with the recent upgrades to Mac OS X 10.4.8 and iTunes 7.0.1.

    Any ideas?? :(
     
  2. tkidBOSTON thread starter macrumors 6502a

    tkidBOSTON

    Joined:
    Aug 14, 2005
    Location:
    The Hub of the Universe
    #2
    Anyone have any ideas?

    Restart doesnt help...
    Repairing permissions doesnt help...

    I dont even know what the possible causes for something like this would be.
     
  3. WildCowboy Administrator/Editor

    WildCowboy

    Staff Member

    Joined:
    Jan 20, 2005
    #3
  4. tkidBOSTON thread starter macrumors 6502a

    tkidBOSTON

    Joined:
    Aug 14, 2005
    Location:
    The Hub of the Universe
    #4
    The only difference is my problem doesnt just happen on party shuffle, it happens no matter how I try to play a song. I've tried any different setting i could think of and nothing. I'm stuck selecting a track and playing it individually.
     
  5. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #5
    tkidBOSTON, if you create a new user account, does it happen there too? Also, do you have an iPod plugged in at the time? :)
     
  6. tkidBOSTON thread starter macrumors 6502a

    tkidBOSTON

    Joined:
    Aug 14, 2005
    Location:
    The Hub of the Universe
    #6
    When I log into my "Guest" account and access my shared library, it does the same thing (the Guest acct doesnt have any music of its own). I dont have anything plugged into the iMac right now except for the USB keyboard/ mouse.
     
  7. tkidBOSTON thread starter macrumors 6502a

    tkidBOSTON

    Joined:
    Aug 14, 2005
    Location:
    The Hub of the Universe
    #7
    I'm an idiot...

    I had inadvertently unchecked all the songs in my library.
    Checking all of them again has it playing like it should.

    Thanks for your help guys.
     
  8. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia

Share This Page