iTunes problem

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Thidranki, Mar 17, 2007.

  1. Thidranki macrumors member

    Thidranki

    Joined:
    Apr 7, 2005
    Location:
    Virginia
    #1
    Sorry to bore you with another problem, but mine is quite critical.

    I downloaded and installed iTunes 7.1.1 via Software Updater the day it came out. The problem occurs when I run iTunes. Everything runs fine for the first two minutes. I can play music, browse the store, anything. After two minutes, suspiciously consistently, iTunes "unexpectedly quits." This has been happening all day and I am at my wits end in solving the problem.

    I've tried uninstall/reinstall. I've tried reinstalling the older version, I've tried repairing permissions, I verified the disk, everything I could think of.

    I won't clog the post by posting the report sent to Apple unless requested.

    So does anyone has any other options or routes to solve this problem? Any help would be much appreciated.

    Thanks!
     
  2. Thidranki thread starter macrumors member

    Thidranki

    Joined:
    Apr 7, 2005
    Location:
    Virginia
    #2
    if I open iTunes by plugging my iPod into my computer, then iTunes runs fine without a hitch. It's only when I click on the dock icon that it crashes. Weirdest bug ever.
     
  3. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #3
    What if you open it form the Applications folder? :)
     
  4. siurpeeman macrumors 603

    siurpeeman

    Joined:
    Dec 2, 2006
    Location:
    the OC
    #4
    try removing itunes from the dock, then add itunes again from the applications folder. launch and see what happens.
     
  5. Thidranki thread starter macrumors member

    Thidranki

    Joined:
    Apr 7, 2005
    Location:
    Virginia
    #5
    exact same thing happens. I'll just post the error log:

    Code:
    Date/Time:      2007-03-18 22:45:34.398 -0400
    OS Version:     10.4.9 (Build 8P2137)
    Report Version: 4
    
    Command: iTunes
    Path:    /Applications/iTunes.app/Contents/MacOS/iTunes
    Parent:  WindowServer [58]
    
    Version:        7.1.1 (7.1.1)
    Build Version:  3
    Project Name:   iTunes
    Source Version: 7110502
    
    PID:    1908
    Thread: 3
    
    Exception:  EXC_BAD_ACCESS (0x0001)
    Codes:      KERN_INVALID_ADDRESS (0x0001) at 0x49206568
    
    Thread 0:
    
    "EXC_BAD_ACCESS" and "KERN_INVALID_ADDRESS" probably means something.
     
  6. Thidranki thread starter macrumors member

    Thidranki

    Joined:
    Apr 7, 2005
    Location:
    Virginia
    #6
    I seem to have fixed it. I deleted all of my plugins, etc. in the Library > iTunes folder.
     

Share This Page