iTunes TV Show didn't work

Discussion in 'Mac Basics and Help' started by MacDuff, Oct 14, 2005.

  1. MacDuff macrumors regular

    Joined:
    Nov 17, 2002
    Location:
    San Francisco
    #1
    Hey guys, anyone have this problem?

    I downloaded an episode of Night Stalker, it was about 200 megs so it took a little while.

    When I go to view it the video feed is just a plain gray. I've tried re-downloading it, as well as outputing it to Quicktime. Is there something I'm missing?

    My computer is a Dual 2.5 G5 running Tiger 10.4.2 so I can't imagine it being a hardware problem.

    Anyone know how to fix this?

    Thanks
     
  2. robbieduncan Moderator emeritus

    robbieduncan

    Joined:
    Jul 24, 2002
    Location:
    London
    #2
    I got that when I tried to view a purchsed video in QuickTime 7.0.2. You need QuickTime 7.0.3 to view purchased videos.

    If you already have 7.0.3 I'm out of ideas!
     
  3. Lucky8 macrumors regular

    Lucky8

    Joined:
    May 18, 2005
    #3
    I already have Quicktime 7.0.3 and still having the same problem.
     
  4. MacDuff thread starter macrumors regular

    Joined:
    Nov 17, 2002
    Location:
    San Francisco
    #4
    That's so weird,
    I'm downloading Quicktime 7.3

    has anyone out there gotten a itunes tv show to work?
     
  5. killmoms macrumors 68040

    killmoms

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Location:
    Washington, DC
    #5
    Worked fine for me after I updated to QuickTimes 7.0.3 and rebooted. Don't know what to tell you if you've already done both.
     
  6. varmit macrumors 68000

    varmit

    Joined:
    Aug 5, 2003
    #6
    When you say outputting it to quicktime, do you mean just opening it with Quicktime, or choosing export and making a .mov file from it? Me, I would do the Repair permissions which I'm sure you did. Maybe download and reinstall iTunes.
     
  7. pdpfilms macrumors 68020

    pdpfilms

    Joined:
    Jun 29, 2004
    Location:
    Vermontana
    #7
    You should be fine if you reboot after downloading 7.0.3. Worked for me.
     

Share This Page