Jaguar "right mouse click" menu problems

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by ZildjianKX, Aug 6, 2003.

  1. ZildjianKX macrumors 68000

    ZildjianKX

    Joined:
    May 18, 2003
    #1
    I'm not sure if this is a known bug or not, but does anyone else get the problem that when you right mouse click (or control click I presume too) that the menu shows up blank, and you have to scroll down the menu to get anything to show up? It does this like 50% of the time, and I'm running 10.2.6... is there a work around for this, or am I destined to wait for 10.3 in hopes they fix this? Tx in advance.
     
  2. Powerbook G5 macrumors 68040

    Powerbook G5

    Joined:
    Jun 23, 2003
    Location:
    St Augustine, FL
    #2
    Sounds like a software problem. Did you try the standard maintainence fixes? If not, there's always the option of a reinstall if it's too annoying.
     
  3. davy the bunny macrumors regular

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Location:
    Dallas
    #3
    I can't contribute a fix, but this does happen to me a lot of the time as well, I wouldn't say 50% of the time, more like 3-5% for me but you're not the only one. For me it mostly happens in the Finder and in a lot of Carbon Apps. By the way, I have a Logitech MX 700 wireless mouse. . .
     
  4. MacBoyX macrumors 6502

    MacBoyX

    Joined:
    Jan 3, 2003
    Location:
    East Coast, USA
    #4
    It's a jaguar thing.

    It happens on all my Macs...and they are all totally uptodate on their patches...

    I dunno what it is but it only happens when I am near the bottom of the screen and the menus is longer than the space I have...

    I figured my g5 with 20" Cinema Display would cover that issue!

    Yeah and then I woke up LOL :)

    macboyX
     
  5. SilentPanda Moderator emeritus

    SilentPanda

    Joined:
    Oct 8, 2002
    Location:
    The Bamboo Forest
    #5
    I'm sure I'll be corrected but for now you can just believe what I say... (uses some sweet persuasion techniques)

    If you try to pop up a menu while near the bottom of the screen it still pops the menu up downward. This is why it is blank and has an arrow. It feels it has no room to display the whole menu. It won't pop the menu upwards. If it does it when your mouse is closer to the middle/top of the screen then there is probably a problem.

    Plus... what are you using a right mouse button for... are you trying to upthrow the Jobs government? :p I'm kiddin... I have the MX700 too... I love it.
     

Share This Page