Jawbone - won't pair with Iphone 4 (but other devices will)

Discussion in 'iPhone Accessories' started by boostmiser, Jun 25, 2010.

  1. macrumors member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    #1
    I turned on bluetooth and it won't discover my jawbone (original style jawbone). I then tried my Motorola S9 stereo headset and the phone recognizes it and pairs fine. So I'm not sure it's the phone or some incompatibility with the Jawbone. I sure don't want to shell out another $100 for a new headset. I'll try my wife's newer jawbone prime tonight after work.
     
  2. macrumors member

    Joined:
    May 10, 2009
    #2
    Figured I would chime in and let you know my Jawbone Icon works.
     
  3. macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 2, 2008
    #3
    Just paired my original Jawbone. My Prime also works.
     
  4. macrumors regular

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Location:
    Long Beach, CA
    #4
    The same thing was happening with my Icon yesterday, I haven't tried it again yet but I will shortly.
     
  5. macrumors newbie

    Joined:
    Jun 24, 2010
    #5
    mine worked right off the bat with no issues.
     
  6. macrumors 68030

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Location:
    Ft Lauderdale
    #6
    my jabra was a no go too. By pairing it with the wifi and the cell data off , it saw it...
     
  7. macrumors regular

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Location:
    Long Beach, CA
    #7
    I'll have to give that a try then.
     
  8. macrumors 6502

    Joined:
    Jun 9, 2010
    #8
    This worked for my Jawbone. Thanks for the tip!

    - Steve
     
  9. macrumors member

    Joined:
    Jun 9, 2010
    #9
    Mine wouldn't pair either. I did a hard reset and it worked the first time.
    Hard reset:
    While the headset is blinking red, press Noise Assassin button, Talk butoon, Talk button, Noise Assassin, Talk, Talk.
     
  10. macrumors 6502

    Joined:
    Jun 8, 2010
    #10
    My jawbone icon linked with no problem. Works great.
     
  11. thread starter macrumors member

    Joined:
    Feb 2, 2010
    #11
    It's been so long since I paired that, well, I forgot it's the assassin button, not the talk button that pairs. Works great now.
     
  12. macrumors regular

    Joined:
    Jun 20, 2010
    Location:
    Long Beach, CA
    #12
    I forgot to post that I was able to get my Icon to work. When I plugged it up to my laptop there was an update waiting on me. I also went in and unpaired it with my 3GS which I didn't think I had to do since it can connect to 2 devices. After I did both of those it connected without a problem so if you're having this problem as well you can plug it up and check the advanced settings tab on Mytalk and erase the other devices connected if need be.
     
  13. macrumors newbie

    Joined:
    Apr 30, 2012
    #13
    Hard reset Jabra

    The hard reset on Jabra bluetooth with the following settings works.
    Cell Data - Off
    Wifi - Off

    I am one of those guys that got a 4S that the mic for the phone stopped working on. Ironically, this resolved that issue as well.....for now
     

Share This Page