just gor photoshop 7

Discussion in 'General Mac Discussion' started by mac15, May 22, 2002.

  1. mac15 macrumors 68040

    mac15

    Joined:
    Dec 29, 2001
    Location:
    Sydney
    #1
    I have to say it was well worth the upgrade
    and it's incredibly fast....I thought the beta was fast but damn this is even quicker:D
     
  2. Beej macrumors 68020

    Beej

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Location:
    Buffy's bedroom
    #2
    [Deleted by me just to mess with mac15's head!]
     
  3. AlphaTech macrumors 601

    AlphaTech

    Joined:
    Oct 4, 2001
    Location:
    Natick, MA
    #3
    Did you get the upgrade or full purchase? I have been thinking about getting it, but I need to hold off a little longer before I do.
     
  4. mac15 thread starter macrumors 68040

    mac15

    Joined:
    Dec 29, 2001
    Location:
    Sydney
    #4
    what that supposed to mean beej
    and it was the upgrade....well worth it if you ask me
     
  5. Beej macrumors 68020

    Beej

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Location:
    Buffy's bedroom
  6. mac15 thread starter macrumors 68040

    mac15

    Joined:
    Dec 29, 2001
    Location:
    Sydney
    #6
    just having a dig beej, no need to worry
     
  7. Hemingray macrumors 68030

    Hemingray

    Joined:
    Jan 9, 2002
    Location:
    Ha ha haaa!
  8. King Cobra macrumors 603

    Joined:
    Mar 2, 2002
    #8
    Man, I cannot wait to get my hands on Photoshop 7. I am still using PS6 for OS9, and booting up in Classic is becoming rather boring. I need something bad for OS X. But I am sure my parents will get it for me for my birthday.

    BTW, so far, this looks like this is the longest post on this thread.

    BTW(2), nice 'tar, mac15.
    __________________

    Striking over 500 victims.
     
  9. Beej macrumors 68020

    Beej

    Joined:
    Jan 6, 2002
    Location:
    Buffy's bedroom
    #9
    Why are you booting into 9? Why not just run it in Classic?
     
  10. mac15 thread starter macrumors 68040

    mac15

    Joined:
    Dec 29, 2001
    Location:
    Sydney
    #10
    whats the difference between booting in 9 and starting up classic
    classic better cause if it crashes you can still keep going cause of OSX
     
  11. Hemingray macrumors 68030

    Hemingray

    Joined:
    Jan 9, 2002
    Location:
    Ha ha haaa!
    #11
    Speaking of which, has anyone else experienced this? I'll be working in some OS X program when all of the sudden I'll get the spinning-whatever-of-death and the program will become unresponsive. The hard drive will be churning like mad and I'll look over and notice that Classic and all of my classic programs that were running have crashed. I'll have to force quit the OS X application I'm currently using in order to regain control.

    This only happens after I've used the system for a long time, so maybe I'm thinking it's a memory leak somewhere in classic? Or is it Photoshop 6's fault? Whatever, it's annoying. Anyone else have that? :confused:
     
  12. mac15 thread starter macrumors 68040

    mac15

    Joined:
    Dec 29, 2001
    Location:
    Sydney
    #12
    I did that on my old imac but its doesn't do that on my new one
    the harddrive would spin like mad and make a huge noise
    but I have no probs with the new one
     
  13. King Cobra macrumors 603

    Joined:
    Mar 2, 2002
    #13
    In response to Beej, I am used to saying booting up in OS 9. I start running Classic from OS X. My mistake.
    __________________

    Fear the King.
     

Share This Page