Kvm

Discussion in 'Mac Accessories' started by PDD, Jul 27, 2006.

  1. PDD macrumors newbie

    Joined:
    Jul 11, 2006
    #1
    Hi Guys,

    I have an iMac G5 and I was wondering if it is possible to use the monitor when using a KVM. Basically I want to be able to sit a windows box under my desk and be able to control the two machines with a single mouse and keyboard (both USB). Has anyone done this? Can anyone give me advice on what KVM to use?

    Dave
     
  2. Sesshi macrumors G3

    Sesshi

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Location:
    One Nation Under Gordon
  3. j3tang macrumors regular

    Joined:
    Jul 19, 2006
    Location:
    Toronto, Canada
  4. yellow Moderator emeritus

    yellow

    Joined:
    Oct 21, 2003
    Location:
    Portland, OR
    #4
    I don't think those (built-in) monitors accept data in, do they? Only data out?
     
  5. Sesshi macrumors G3

    Sesshi

    Joined:
    Jun 3, 2006
    Location:
    One Nation Under Gordon
    #5
    Duh, I kept thinking it was a G5 tower. In which case, presuming you want the output of your Windows machine to come out in the G5's screen that's a 'no possible'. That is, unless you want to put an S-Video Out on your Windows box and a TV recorder on your iMac (It'll look pretty crappy)

    Why not just use Remote Desktop?
     
  6. MacFan25863 macrumors 6502a

    MacFan25863

    Joined:
    Jun 20, 2004
    #6
    Like Sesshi said, you can't really do that. But Remote Desktop (or any other VNC) will work just as well.
     

Share This Page