Launch.com...one more time

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by benna85, Nov 23, 2003.

  1. benna85 macrumors newbie

    Joined:
    Nov 23, 2003
    Location:
    Cambridge, MA
    #1
    I'm sorry to bring this up again, as I know it's been discussed here before. Still, it's bothering me that I can't watch Launch.com videos on my PowerBook. Would someone give me a step-by-step solution for this?

    I've tried using Safari's Debug menu and using a classic version of Netscape. Neither has worked.

    Thank you for your time.
     
  2. 7on macrumors 601

    7on

    Joined:
    Nov 9, 2003
    Location:
    Dress Rosa
    #2
    Virtual PC works "averagely"

    Other than that, try contacting Launch.com and discussing this with them. I see no reason why Macs aren't in "the loop". Esp. since WMP9 has been released for the Mac.
     
  3. Nermal Moderator

    Nermal

    Staff Member

    Joined:
    Dec 7, 2002
    Location:
    New Zealand
    #3
    Email them and tell them that you want OS X support. I just did that a few days ago, but they haven't got around to replying yet (probably due to the weekend).
     
  4. leandroc76 macrumors regular

    Joined:
    Oct 27, 2003
    #4
    Download Netscape Navigator 4.7 here:

    Netscape 4.7

    Be sure to install it on OS 9 Folder

    It will startup classic and run from there.

    That's pretty much it!
     
  5. benna85 thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Nov 23, 2003
    Location:
    Cambridge, MA
    #5
    leandroc, I tried that, and I installed WM player 7.1 and added the plug-in to Netscape. However, when I try to watch a video, I get the Launch video screen, it connects to the media, and it says "Ready." But I don't see video or hear music.

    Thanks for the advice.
     

Share This Page