Leopard on G5' Questions

Discussion in 'macOS' started by NeoMac, Oct 25, 2006.

  1. NeoMac macrumors regular

    NeoMac

    Joined:
    Feb 10, 2006
    #1
    I had some questions regarding Leopard and running it on an iMac G5. Does anyone know if I will be able to run Photobooth and front row on my iMac. I have the model without the built in iSight. And the same goes for front row, do you think I will be able to do that? Thanks.
     
  2. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #2
    It depends if these apps are bundled with Leopard... Apart from a lack of iSight, your machine meets the minimum system requirements easily, and probably will for whatever version of these apps are out during Leopard's reign. :)
     
  3. imacintel macrumors 68000

    Joined:
    Mar 12, 2006
    #3

    His machine has an iSight...
     
  4. crees! macrumors 68000

    crees!

    Joined:
    Jun 14, 2003
    Location:
    MD/VA/DC
    #4
    Hell. I EXPECT my PowerBook G4 to be able to run Leopard and all said apps.
     
  5. mad jew Moderator emeritus

    mad jew

    Joined:
    Apr 3, 2004
    Location:
    Adelaide, Australia
    #5

    I think you might be right. Good pick up. :cool:
     
  6. VanNess macrumors 6502a

    VanNess

    Joined:
    Mar 31, 2005
    Location:
    California
    #6
    Jobs announced at WWDC 06 that they will be bundled with Leopard. The "complete package" feature.
     
  7. jamesi macrumors 6502a

    jamesi

    Joined:
    Sep 13, 2005
    Location:
    Davis CA

Share This Page