Lexicon Alpha

Discussion in 'Digital Audio' started by Screbin, Aug 13, 2009.

  1. macrumors newbie

    Joined:
    Aug 13, 2009
    #1
    Hi, first.. search function sucks..anyway,

    Just bought a lexicon alpha and im trying to use it with logic express..course im having trouble. Can anyone show me where to download the right drivers for a mac? much appreciated.
     
  2. macrumors G4

    Joined:
    Jan 5, 2006
    Location:
    Redondo Beach, California
    #2
    Does it need drivers? I think it might be class compliant and not need them.

    Would help if you described the problem and what you have already tried
     
  3. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 13, 2009
    #3
    Ok, i can get sound in garageband but not in logic. I have the lexicon devise selected and i am using INPUT 2..but logic isn't getting any sound.
     
  4. thread starter macrumors newbie

    Joined:
    Aug 13, 2009
    #4
    alright it works now..not sure what i did (if anything). anyway thanks for the attempt.
     
  5. macrumors newbie

    Joined:
    Aug 6, 2010
    #5
    Installation issues

    When I try to install Lexicon Alpha it say it can't be installed because there is no software. Help me please!!
     
  6. macrumors newbie

    Joined:
    Dec 29, 2011
    #6
    trouble hearing instrument when logic is plugged in to lexicon interface

    Hello, I am using a lexicon alpha pro plugged in to logic pro 9 to record guitar parts. As soon as I plug the lead in to the laptop to record instrument tracks plugged in to the interface, I am unable to hear the desired parts i wish to record whilst playing them, and am unable to hear the parts I have just recorded with the interface plugged in to the laptop. If anybody knows why this might be happening please reply.

    Thanks

    Jules
     
  7. macrumors newbie

    Joined:
    Dec 29, 2011
    #7
    trouble hearing instrument when logic is plugged in to lexicon interface

    Hello, I am using a lexicon alpha pro plugged in to logic pro 9 to record guitar parts. As soon as I plug the lead in to the laptop to record instrument tracks plugged in to the interface, I am unable to hear the desired parts i wish to record whilst playing them, and am unable to hear the parts I have just recorded with the interface plugged in to the laptop. If anybody knows why this might be happening please reply.

    Thanks

    Jules
     

Share This Page