Lines across links- HELP

Discussion in 'OS X Mountain Lion (10.8)' started by morphius111, Oct 8, 2012.

  1. morphius111, Oct 8, 2012
    Last edited: Oct 9, 2012

    macrumors member

    Joined:
    Jul 2, 2010
    #1
    I get lines across links using Safari 6 on a ML.
    How can i fix it. here is an example how it looks like. Look at the lines on top of the links. I get that on a lot of sites.
     

    Attached Files:

  2. thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 2, 2010
    #2
    Sorry had to bump it. I really need help solving this problem :-(
     
  3. macrumors P6

    Weaselboy

    Joined:
    Jan 23, 2005
    #3
    I have never seen anything like that on Safari. Does it do it only in Safari (do you see it in Chrome)?

    Do you maybe have an extension installed that is doing this?

    If you want to past what forum it is I would be glad to check and tell you if it does it for me on Safari.
     
  4. thread starter macrumors member

    Joined:
    Jul 2, 2010
    #4
    Thanks for the reply.
    it doesn't do it on Chrome, neither on Firefox. Only on Safari. It has nothing to do with the forum example I have shown. It does it with many other sites.
    The only extension I have is 1Password. I did enable and then disabled the Develop Menu

    ----------

    Problem solved thanks to you. I just realized I had another extension. SEO QUAKE and it had the no follow links highlighted. Thanks for the heads up about the extension :)
     
  5. macrumors P6

    Weaselboy

    Joined:
    Jan 23, 2005
    #5
    You might try disabling the 1PW extension just to eliminate that as the cause.

    One other thought... start Font Book app then do common key-a to select all fonts. Then go to the File menu and tell it to validate all fonts. I am wondering if you have a corrupt font.
     

Share This Page