Listening to Ringtones on my Mac?

Discussion in 'Mac Apps and Mac App Store' started by Capt Underpants, Dec 1, 2004.

  1. Capt Underpants macrumors 68030

    Capt Underpants

    Joined:
    Jul 23, 2003
    Location:
    Austin, Texas
    #1
    I have Cingular cell phone service, and I wanted to listen to some ringtones. When I go to their site, though, I get an error message every time I try to listen to some. Any ideas, or do I just need a PC?
     
  2. DanTekGeek macrumors 6502

    Joined:
    Nov 11, 2004
    Location:
    Denver, CO
  3. Capt Underpants thread starter macrumors 68030

    Capt Underpants

    Joined:
    Jul 23, 2003
    Location:
    Austin, Texas
    #3
    I tried Safari and IE.
     
  4. DanTekGeek macrumors 6502

    Joined:
    Nov 11, 2004
    Location:
    Denver, CO
    #4
    Im not sure about singular, but Im allmost certain that T-mobile uses a windows media player plugin to listen to ringtones. I havent tried listening on a mac, but it works on pc.
     
  5. Capt Underpants thread starter macrumors 68030

    Capt Underpants

    Joined:
    Jul 23, 2003
    Location:
    Austin, Texas
    #5
    Cingular uses Windows Media Player. I have Windows Media player for the mac, though, so I don't know why it's messing up.
     
  6. Jovian9 macrumors 68000

    Jovian9

    Joined:
    Feb 19, 2003
    Location:
    Planet Zebes
    #6
    I used to use Cingular and had no problems listening to ringtones on my iMac G4.........and safari and ie are what I used. I know that is no help to you, but it should work.
     
  7. Capt Underpants thread starter macrumors 68030

    Capt Underpants

    Joined:
    Jul 23, 2003
    Location:
    Austin, Texas
    #7
    Hm... Well that sucks for me!

    Here's the error message I am getting:
     

    Attached Files:

  8. Capt Underpants thread starter macrumors 68030

    Capt Underpants

    Joined:
    Jul 23, 2003
    Location:
    Austin, Texas
    #8
    I won't bump this thread but this once, but I do wish someone could give me some advice, or atleast tell me whether or not they can listen to cingular ringtones.
     
  9. Flowbee macrumors 68030

    Flowbee

    Joined:
    Dec 27, 2002
    Location:
    Alameda, CA
    #9
    I'm getting the same error message as you. Using Safari and IE.
     
  10. asif786 macrumors 65816

    asif786

    Joined:
    Jun 17, 2004
    Location:
    London, UK.
    #10
    hey,

    i looked at the code of the page:

    Code:
    <object ID="mediaPlayer" CLASSID="CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95" CODEBASE="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701" STANDBY="Loading Microsoft Windows Media Player components..." TYPE="application/x-oleobject" width="286" height="46">
    <param NAME="fileName" VALUE="http://www-xl.cingularextras.com/fuel/enduser/portal/EUAppConDisplayServlet/applicationID=8150/downloadableVersionID=1/usageType=PREVIEW/contentSequence=3/content">
    <param NAME="animationatStart" VALUE="0">
    <param NAME="transparentatStart" VALUE="0">
    <param NAME="autoStart" VALUE="1">
    <param NAME="showControls" VALUE="1">
    <param NAME="ShowDisplay" VALUE="0">
    <param NAME="AutoRewind" VALUE="1">
    <param NAME="uiMode" value="mini">
    <embed type="application/x-mplayer2"
    SRC="http://www-xl.cingularextras.com/fuel/enduser/portal/EUAppConDisplayServlet/applicationID=8150/downloadableVersionID=1/usageType=PREVIEW/contentSequence=3/content"
    name="MediaPlayer"
    ShowControls="1"
    width="286"
    height="46">
    
    Judging by the reference to the .cab file it looks as though it needs a specialist component or something for WMP. Have you tried in firefox? That may be your last option. If that doesn't work, then maybe try on a windows pc?

    sorry i couldnt help more..

    /asif
     
  11. Capt Underpants thread starter macrumors 68030

    Capt Underpants

    Joined:
    Jul 23, 2003
    Location:
    Austin, Texas
    #11
    Thanks for the confirmation, Flowbee. I suppose I will try and download Firefox later today, try it out, and report back here. Thanks for the replies, fellows.
     
  12. Capt Underpants thread starter macrumors 68030

    Capt Underpants

    Joined:
    Jul 23, 2003
    Location:
    Austin, Texas
    #12
    Gosh, Firefox doesn't work. I guess this means it's a problem with my Windows Media Player plugins?
     
  13. asif786 macrumors 65816

    asif786

    Joined:
    Jun 17, 2004
    Location:
    London, UK.
    #13
    It seems as though that;s the only thing it could be (by process of elimination).

    Trust microsoft to screw it up.. :rolleyes:

    /asif
     

Share This Page