LogMeIn Ignition Black Screen on OSX 10.7

Discussion in 'iPad Apps' started by hokiepokie07, Jul 20, 2011.

  1. macrumors 6502a

    Joined:
    Jun 20, 2009
    #1
    Anyone else having this problem?

    Is it related to Lion? Or is it something else?
     
  2. macrumors member

    finchwizard

    Joined:
    Nov 15, 2005
    Location:
    Australia
    #2
    There was an issue beforehand, but there is a Logmein update which apparently fixes that.

    Which I can confirm works now.

    Just tested.
     
  3. macrumors 65816

    Joined:
    Sep 17, 2007
    #3
    This is not fixed for me. What the hell?
     
  4. macrumors member

    finchwizard

    Joined:
    Nov 15, 2005
    Location:
    Australia
    #4
    Got the latest update on both iPad and the client?
     
  5. ugp
    macrumors 65816

    ugp

    Joined:
    Jan 7, 2008
    Location:
    Inverness, Florida
    #5
    LogMeIn just needs to be updated in Lion. Fixed the issue for me. They seems to change something with the Display. ScreenFlow did the same thing.
     
  6. macrumors 65816

    Joined:
    Sep 17, 2007
    #6
    After I posted this I finally saw an update for the client side part and it's working now. Thanks
     
  7. macrumors member

    Joined:
    Jun 13, 2011
    #7
    I too was experiencing the issue. I uninstalled/reinstalled in LMI which then auto-updated. It worked fine afterward however it randomly gets stuck on the Black Screen. I cant seem to figure out why it keeps happening.

    Thoughts?
     
  8. macrumors regular

    Joined:
    Sep 9, 2008
    #8
    Same here.

    Lion to Lion (10.7.1) I get a black screen an cant use the remote Mac, cant even restart its
     
  9. macrumors member

    Joined:
    Jun 10, 2011
    Location:
    Bay Area
    #9
    Same here.
     

Share This Page