mac computers in the sims

Discussion in 'Games' started by johnkrz, Jul 14, 2004.

  1. johnkrz macrumors member

    Joined:
    Jun 30, 2004
    #1
    does anyone know where i can get some or how i can make some mac computers for the sims.
     
  2. applekid macrumors 68020

    Joined:
    Jul 3, 2003
    #2
    I have seen an iMac for The Sims. I find the objects most of the time are very unprofessionally done and only the official objects look right.

    But anyways, a Google search for Sims Objects should find you sites with archives of items for download.
     
  3. johnkrz thread starter macrumors member

    Joined:
    Jun 30, 2004
    #3
    has any one else seen mac computers for the sims. it would help me a lot because i reuse to use pc computers in the sims and real life so i am stuck using no computer in the sims.
     
  4. monsquaz macrumors newbie

    Joined:
    Jul 7, 2004
    #4
    That's one of the most rediculous memes I've ever heard of.

    It is not written in canon that the computers in The Sims are necessarily PCs- or any real-life brand of computers.
    I can understand your comparison of the Sims' computer models to the ones you'd find at a real-world retail store. That's pretty much what Maxis was aiming for.
    But they're nothing like PCs at all. They never really crash in the game, do they?

    And if that's not enough to convince you, here's an iMac.
    http://sims.filefront.com/file.info?ID=13911
     
  5. applekid macrumors 68020

    Joined:
    Jul 3, 2003
    #5
    Yep, that was the one I saw.

    Like I said, the quality isn't as good as any of the objects made by the Maxis guys. But if you must have a Mac, there's one.
     
  6. Maclarny macrumors 6502

    Maclarny

    Joined:
    Apr 20, 2003
    Location:
    MN
    #6
    I found a Cube setup when I was addicted to the Sims. :D
     
  7. monsquaz macrumors newbie

    Joined:
    Jul 7, 2004
    #7
    Yeah, I found that one, too. Couldn't find it on SimsFiles, though. If I still had the Sims installed, I'd put in an effort to search for it.
     
  8. Maclarny macrumors 6502

    Maclarny

    Joined:
    Apr 20, 2003
    Location:
    MN
    #8
    It's on the 7 deadly sims website.
     
  9. mac_gal macrumors member

    Joined:
    Jun 23, 2004
    #9
    Have you noticed that in The Sims Online, they're huge on PCs?

    Full giant Intel logo on the PC's screen + Intel chime

    I've always wondered why :confused:
     
  10. neoelectronaut macrumors 68020

    neoelectronaut

    Joined:
    Dec 3, 2003
    Location:
    Southeastern Louisiana
    #10
    Because Intel paid Maxis/EA for in-game advertising.
     

Share This Page