Mac Pro 1,1 + Nvidia GeForce 7300 GT + Windows 7

Discussion in 'Mac Pro' started by akurczyk, Nov 15, 2012.

  1. macrumors newbie

    akurczyk

    Joined:
    Nov 15, 2012
    Location:
    Kłodzko
    #1
    Hello,

    In my school there is a Mac Pro 1,1 with Nvidia GeForce 7300 GT.

    I have installed on it SL form retail DVD, then, using BootCamp Assistant i created Windows partition, and installed Windows 7. It doesn't detecting the graphic card. I have installed the BotoCamp drivers, but the graphic adapter isn't working still.

    On Windows there is only 16 colours and 800x600 resolution. In Windows settings, the unidentified display is connected to some unidentified graphics.

    I have tryied many drivers - those from BootCamp 1.3, from retail DVD, latest from Apple, and those from Nvidia. I reinstalled the SL and Win7 many times. It is still not working :(

    I found that this GPU with oryginal firmware has some problems with Windows 7 and that thereis some patch for that. The problem is that this patch require some other fimwar version (newer). When updating it isn't telling me that this version of firmware is too old, but that there was some unidentified error.

    http://support.apple.com/kb/HT3967?viewlocale=en_US

    How can I upgreade this firmware or in other way install this graphics drivers on Windows 7?

    I know that this Mac isn't support WIndows 7, but I found a several instructions how to set up Windows 7, even 64-bit version (mine is 32). Nobody had a problem with this graphics.

    The problem is with (supported?) Windows Vista too.
     
  2. macrumors 6502

    Joined:
    Apr 30, 2012
    #2
    Hi just download the Nvidia graphic drivers, they work pretty well.
     

Share This Page