Mac Pro Power Supply?!

Discussion in 'Mac Pro' started by aLfR3dd, Apr 4, 2007.

  1. aLfR3dd macrumors member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    #1
    Hi,
    my father that lives in Atlanta (Usa) is going to buy me a 8 cores mac pro... he is going to send to me ..i'm actually living in Italy. I was wondering wheter it will work here because of the voltage...do i need some adaptors or else?? thanks a lot:apple:
     
  2. TimmyDee macrumors member

    Joined:
    Feb 20, 2007
    #2
    I'm pretty sure it'll work with a simple prong adapter. Double check, though, by popping the side off the case. I believe there should be some "fine print" that tells you for what the PSU is rated.
     
  3. aLfR3dd thread starter macrumors member

    Joined:
    Apr 4, 2007
    #3
    thanks..anyone else can give me more infos?:)
     
  4. Eidorian macrumors Penryn

    Eidorian

    Joined:
    Mar 23, 2005
    Location:
    Indianapolis
    #4
    http://www.apple.com/macpro/specs.html

    You might need an adapter for the power cable though.
     
  5. kwood macrumors 6502a

    kwood

    Joined:
    Jun 26, 2006
    Location:
    In the Great White North.
    #5
    I wish my dad would buy me an 8 core mac:eek: ...make sure you send him a nice father's day card;)
     

Share This Page