mac pro video card/cable not working??

Discussion in 'Mac Pro' started by fluidedge, May 10, 2011.

  1. macrumors 65816

    fluidedge

    Joined:
    Nov 1, 2007
    #1
    HELP!

    I switch on my mac pro and the monitor cycles through analog/digital a few times and then "check video signal" pops up - I can't seem to display anything.!

    The mac was working just fine until about 1 hour ago - i had to restart for soemthing and now I can't get any video signal at all?

    What has happened? I can't think it'd be the cable as it was fine until 1 hour ago


    I have taken the card out given it a clean and placed it back in a new slot on the motherboard but still nothing.

    help appreciated - this is urgent I need the machine to work!
     
  2. macrumors 601

    alust2013

    Joined:
    Feb 6, 2010
    Location:
    On the fence
    #2
    If you have another cable or if there is another port on the card, try those first, otherwise you may need a new graphics card.
     
  3. thread starter macrumors 65816

    fluidedge

    Joined:
    Nov 1, 2007
    #3
    Thanks

    I think the card has gone bust it's been playing up for a while to be honest. However lucky for me I found this:

    http://support.apple.com/kb/TS3630

    Which my ati card seems to fit the serial numbers affected so luckily it looks like I can get a free replacement. I will go to the apple store tomorrow.

    Cheers

    Ps - other mac pro ati 2600 users check your serial numbers!!
     

Share This Page