Mac vs. PC sync question

Discussion in 'iPod touch' started by IgnatiusTheKing, Feb 21, 2008.

  1. macrumors 68040

    IgnatiusTheKing

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Location:
    das Fort
    #1
    When I got my touch in the mail, I was at work, where I (sadly) have a PC. Not wanting to wait to play with it, I plugged it into my PC and did the initial setup, but didn't sync anything to it. When I got home, I plugged it into my iMac and synced everything to it.

    So my question is, did hooking it up to a PC initially do anything different to it than hooking it up to a Mac would have (like using more/less memory)? If so, is there any way to undo it?

    I'm not having any problems, I'm just curious. Thanks.
     
  2. macrumors regular

    Joined:
    Sep 4, 2007
    #2
    PC or Mac...it should not matter.

    You can always restore your Touch from within iTunes if you want.

    SCR
     
  3. macrumors 6502

    Joined:
    Dec 19, 2007
    #3
    Yea it doesnt matter, hope you enjoy your new touch
     
  4. thread starter macrumors 68040

    IgnatiusTheKing

    Joined:
    Nov 17, 2007
    Location:
    das Fort
    #4
    Thanks for the answers. I didn't think it really mattered by I read somewhere (can't remember where now) that PCs/Macs format the touch differently, so that got me thinking about it...
     
  5. macrumors G3

    TuffLuffJimmy

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Location:
    Portland, OR
    #5
    It formats all ipods except the iPhone and iPod touch differently pending on PC or Mac.
     

Share This Page