Mac Won't Boot.

Discussion in 'macOS' started by supachicken, Apr 13, 2006.

  1. supachicken macrumors member

    supachicken

    Joined:
    Oct 5, 2005
    Location:
    Sydney
    #1
    Hi,

    I have a B&W G3, 350MHz 256MB RAM, 6GB HDD everything single thing stock.

    Has a fresh install of 10.2, installation finished but on restart grey apple logo appeared but before progress wheel comes up screen just pixilates and stays there.

    I have the latest firmware 1.1fa, reset the pram, reset the pmu.

    I have tried many different sticks of RAM, all of which work perfectly in a G4 Sawtooth.

    Any advice?

    Cheers guys.
     
  2. supachicken thread starter macrumors member

    supachicken

    Joined:
    Oct 5, 2005
    Location:
    Sydney
    #2
    When I boot into single-user mode i get a kernal panic,

    panic: we are hanging here...
     
  3. supachicken thread starter macrumors member

    supachicken

    Joined:
    Oct 5, 2005
    Location:
    Sydney
    #3
    I think this may be due to a mainboard replacement battery. I pulled out the new battery I bought for the blue and white and put it in the G4 I use and the same problem occured as on the G3.

    It is a standard 3.6 lithium battery I bought for it, how long do I need to wait to put the G4 battery in the G3 to test it? I heard someone say that you have to wait a while so there is no charge left from the other battery?

    Cheers.
     
  4. supachicken thread starter macrumors member

    supachicken

    Joined:
    Oct 5, 2005
    Location:
    Sydney

Share This Page